BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Bruin

Bruine Riemen

Hier vind je alle bruine heren riemen! Bruine riemen zijn goed te combineren met veel kledingstukken. Denk maar eens aan een blauwe spijkerbroek met een wit overhemd. Bruine heren riemen staan goed op licht kleurige kleding. Denk hierbij aan de kleuren blauw, wit, grijs. Bruine heren riemen zijn zowel zakelijk als casual goed te dragen. Kies alleen de beste bruine heren riemen van alle topmerken online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Bruine Riemen

Hier vind je alle bruine heren riemen! Bruine riemen zijn goed te combineren met veel kledingstukken. Denk maar eens aan een blauwe spijkerbroek met een wit overhemd. Bruine heren riemen staan goed op licht kleurige kleding. Denk hierbij aan de kleuren blauw, wit, grijs. Bruine heren riemen zijn zowel zakelijk als casual goed te dragen. Kies alleen de beste bruine heren riemen van alle topmerken online.

De bruine heren riem is een ‘must-have’ voor elke man

Bruin is een neutrale kleur

De kleur bruin is een neutrale kleur dat met veel kleuren goed combineert. De bruine riem is een must-have voor iedere man. Het is een veilige keuze dat goed past bij elke outfit.

bruine-riemen-heren

Bruine zakelijke riemen

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Het dragen van een mooie heren riem is belangrijk om er verzorgd en zakelijk uit te zien. Het maakt je outfit compleet.

Betekenis van de kleur bruin

Bruin is de kleur van hout en aarde. Het is een kleur dat mannelijkheid, vertrouwen uitstraalt. De kleur komt veel terug in producten die buitenshuis van toepassing zijn. Denk hierbij aan kampeergerei, outdoor acitiviteiten, en het platteland. Het is de kleur dat staat voor stabiliteit, natuur, behoudend, discipline, betrouwbaar. Daarnaast heeft de kleur bruin ook de neiging om oubollig over te komen.

Persoonlijke service voor de man

De beste bruine heren riemen koop je online bij de webshop voor riemen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen riemen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij de juiste heren riem uitkiest.

De beste bruine heren riemen eenvoudig online kopen

Alle riemen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie riemen voor heren. De mooiste riemen koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

bruine heren riem

ONZE TOPCATEGORIEN