• 3+1 GRATIS % 4 halen, 3 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Grijs

Grijze Riemen

Hier vind je alle grijze heren riemen! Grijs zal met super veel andere kledingstukken te combineren zijn. Denk maar eens aan grijze heren schoenen met een wit overhemd en een grijze riem. Je kunt de grijze heren riem ook goed combineren met jeans of chino broeken! Grijze heren riemen zijn zowel zakelijk als casual te dragen. Kies alleen de beste grijze heren riemen van alle topmerken online. Lees meer...

Filters sluiten
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
-33
Lloyd Riem aus textieltape grijs, Effen 3+1-ACTIE - % Lloyd Heren Riem gemaakt van textieltape  grijs, Effen
textieltape
€ 19,95 € 29,95
Materiaal

Grijze heren riemen

Hier vind je alle grijze heren riemen! Grijs zal met super veel andere kledingstukken te combineren zijn. Denk maar eens aan grijze heren schoenen met een wit overhemd en een grijze riem. Je kunt de grijze riem ook goed combineren met jeans of chino broeken! Grijze riemen zijn zowel zakelijk als casual te dragen. Kies alleen de beste grijze riemen van alle topmerken online.

Een grijze heren riem straalt zelfvertrouwen uit

Grijs is een neutrale, mooie kleur

Elke man heeft wel een grijze heren riem in zijn kast liggen. Grijs is een mooie, neutrale kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Grijs geeft vaak een serieuze en formele uitstraling. Met een grijze riem zit je nooit fout. Grijs is voor een heren riem een super populaire kleur!

Grijze zakelijke heren riemen

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Je kan je look afmaken door er ook een mooie grijze riem bij te dragen. Let op! kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

Bij een advocatenkantoor is het vaak nog wel een pre om netjes in een overhemd aan te komen. Over het algemeen zijn blauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een heren riem tijdens zakelijk gelegenheden. Een "grijze riem" is bij uitstek goed geschikt voor zakelijke gelegenheden. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren riemen en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

grijze heren riemen online kopen1

Een grijze heren riem met broek?

Grijze heren riemen worden vaak gedragen in combinatie met jeans of chino broeken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een mooie blauwe of witte chino broek.

kleur-grijze-heren-riem

Grijs kleur en namen

Veel mensen associeren grijs met ouderdom, ervaring en wijsheid. Daarom dragen veel oudere mensen ook grijs. Grijs heeft een imago dat staat voor onopvallendheid en kleurloosheid. Men spreekt ook wel van een 'grijze muis', wat staat voor een onopvallend persoon. Grijs heeft ook de eigenschap kalmerend te werken en rust te geven. Grijs kan ook staan voor twijfel. Als men in een 'grijs gebied' opereerd, is men bezig in een gebied waar geen regels zijn of duidelijkheid is. Een grijze lucht wordt ook wel gebruikt bij renachtig of miezerig weer.

Persoonlijke service voor mannen

De beste grijze heren riemen koop je online bij de webshop voor riemen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen heren riemen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt met je grijze heren riem.

De beste grijze riemen eenvoudig online kopen

Alle riemen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie riemen voor heren. De mooiste heren riemen koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit

grijze-heren-riem