• 3+1 GRATIS % 4 halen, 3 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Katoen/Zijde

Katoen en Zijde Stropdassen

Stropdassen met een mix van het materiaal katoen en zijde zijn een genot voor elke stropdassen drager. Een stropdas met katoen/zijde mag niet ontbreken in je stropdassen kast. Met een katoen/zijde stropdas straal je luxe uit. Daarnaast zijn zijde/katoen stropdassen geschikt voor elke gelegenheid. Draag je elke dag naar werk een stropdas, dan is een stropdas met het materiaal katoen/zijde perfect. Heb jij een bruiloft of gala, dan kan een katoen/zijde stropdas ook prima. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Katoen/zijde stropdassen: iets wat niet mag ontbreken in de kast

Hoe kan je een katoen/zijde stropdas herkennen?

Wanneer je een das koopt, zit er altijd een klein labeltje aan. Op dit labeltje staat verschillende informatie. Op het labeltje kan bijvoorbeeld staan of je de stropdas mag wassen en/of strijken + made in Portugal, Vietnam of China. Daarnaast staat er ook altijd van welk materiaal de stropdas is gemaakt. Staat er een mix op van "katoen/zijde" i.p.v. 100% katoen of 100% zijde, dan is de stropdas dus gemaakt van een mix van katoen en zijde.

zijde katoenen stropdassen voor heren

Waarom kies je voor zijde of katoen?

  • Zijde heeft een hoge vochtopnamepercentage. Dit is ongeveer 30%. Het vochtopnamepercentagevan katoen is 8.5%
  • Zijde werkt verkoelend in de zomer en verwarmend in de winter.
  • Ben jij allergisch? Kies dan voor een 100% zijde stropdas. Zijde dassen zijn anti-bacterieel.
  • Zijde wordt eco geproduceerd, zonder chemicaliën. Katoen kan geproduceerd zijn met chemicaliën (afhankelijk welk katoensoort er is gebruikt)
  • Zijde voelt zacht. Katoen voelt wat harder aan. Een stropdas met een mix van zijde en katoen voelt semi-hard aan.

Alle soorten stropdassen met het materiaal katoen/zijde

Verschillende merken verkopen katoen/zijde stropdassen. In iedere collectie zijn de mooiste dassen hiervan terug te vinden. De meeste merken hebben een uitgebreide collectie van katoen/zijde stropdassen in verschillende kleuren. Zo vind je altijd je nieuwe favoriete katoen/zijde stropdas

katoen zijde stropdassen online

Katoen/zijde stropdassen online kopen

Een katoen en/of zijde stropdas online kopen doe je eenvoudig bij overhemden.com. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Vraag één van onze shirtadviseurs welk type katoen/effen stropdas het meest geschikt is voor jou. Zo vinden we in iedere prijsklasse een geschikte stropdas.