• MidSeason SALE - tot wel 70% korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Beige

Beige Stropdassen

Hier vind je alle beige stropdassen! Beige zal met super veel andere kledingstukken te combineren zijn. Denk maar eens aan een beige pak met een wit overhemd en een beige stropdas. Je kunt de beige stropdas ook goed combineren met een pochet of manchetknopen! Beige stropdassen zijn zowel zakelijk als casual te dragen. Kies alleen de beste beige stropdassen van alle topmerken online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Een beige stropdas is de perfecte start van iedere dag

Beige is een neutrale, mooie kleur

Elke man heeft wel een beige stropdas in zijn kast liggen. Beige is een mooie, neutrale kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Beige geeft vaak een schone warme uitstraling. Met een beige stropdas zit je nooit fout. Beige is voor een stropdas een super populaire kleur!

Beige zakelijke stropdassen

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Kies dan ook eens een mooie stropdas om je outfit af te maken. Let op! kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

Bij een advocatenkantoor is het vaak nog wel een pre om netjes in een overhemd aan te komen. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een stropdas tijdens zakelijk gelegenheden. Een "Beige stropdas" is bij uitstek goed geschikt voor casual gelegenheden en eigenlijk de enige standaard. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren stropdassen en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Een beige stropdas met overhemd?

Vaak zie je dat mensen overhemden dragen onder een stropdas. Dit gaat natuurlijk uitstekend samen. Kies voor een nette beige stropdas met daaronder een mooi overhemd.

Kleurkeuze maken

Kleuren, kleuren zijn tegenwoordig erg belangrijk. Elke ochtend bedenk je wat bij elkaar past om het vervolgens aan te trekken. Je kan kleuren goed met elkaar matchen. Zo kom je verzorgd over en zien je vrienden dat je een goede smaak hebt qua kleding. Daarnaast heeft het weer ook invloed op de kleuren die je draagt. In de herfst/winter kies je meestal voor wat donkere kleding dat in de lente/zomer. Wanner het warm is, kies je meestal voor lichte, vrolijke kleuren i.p.v. donkere kleuren. Donkere kleding is namelijk een stuk warmer dan lichte kleding. Dit komt omdat donkere kleuren licht absorberen, lichte kleuren reflecteren. Doordat donkere kleiding licht absorbeert, voelt dit warmer aan. Bekijk voordat je kleding aantrekt wat voor weer het wordt.

Beige stropdassen kopen? Kijk online!

Beige kleuren en namen

Beige wordt veel gebruikt bij het schilderen van wanden. In dit geval geldt dat vooral omdat beige een neutrale, rustige kleur is die de ogen minder vermoeit dan een witte muur. De huidskleur van blanken wordt vaak beschreven als beige of perzikkleurig. In veel talen zoals Nederlands en Engels is het woord beige een variant van het oorspronkelijk Franse woord. Ook bij panties komt de kleur regelmatig voor.

Persoonlijke service voor mannen

De beste beige stropdassen koop je online bij de webshop voor stropdassen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen stropdassen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je beige stropdas.

De beste beige stropdassen eenvoudig online kopen

Alle stropdassen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie stropdassen voor heren. De mooiste stropdassen koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.