• 3+1 GRATIS % 4 halen, 3 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Goud

Gouden Stropdassen

Hier vind je alle gouden stropdassen! De kleur goud is met veel andere kledingstukken te combineren zijn. Denk maar eens aan een zwart pak met een wit overhemd en een gouden stropdas. Je kunt de gouden stropdas ook goed combineren met een pochet of manchetknopen! Goude stropdassen zijn bij uitstek geschikt voor bruiloften en gala s. Daarnaast kun je de dassen ook naar het werk dragen. Kies alleen de beste gouden stropdassen van alle topmerken online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Een gouden stropdas is de perfecte start van iedere dag

Goud is een magische, mooie kleur

Elke man heeft wel een gouden stropdas in zijn kast liggen. Zwart is een mooie, neutrale en magische kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Goud geeft vaak een semi casual uitstraling. Goud is voor een stropdas een populaire kleur, zeker op bruiloften!

Goude stropdassen op bruiloften, themafeesten en sollicitaties

Goude stropdassen zijn zeer populair op bruiloften en verschillende themafeesten. Daarnaast Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Je kan je look afmaken door er ook een mooie "gouden stropdas" bij te dragen. Let op! kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

goud of gouden stropdas voor mannen online

Een gouden stropdas met overhemd?

Vaak zie je dat mensen overhemden dragen onder een stropdas. Dit gaat natuurlijk uitstekend samen. Kies voor een nette gouden stropdas met daaronder een mooi overhemd.

De kleur goud in RAL

RAL is het internationale standaard kleurensysteem (veel gebruikt bij verf). Er is in tegenstelling tot de populaire kleuren maar één goud kleur en dat is de code RAL 1004 (goudgeel). De kleur komt voor in de categorie geeltinten, onderdeel van de RAL classic

Persoonlijke service voor mannen

De beste gouden stropdassen koop je online bij de webshop voor stropdassen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen stropdassen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je goudkleurige stropdas.

De beste gouden stropdassen eenvoudig online kopen

Alle stropdassen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie stropdassen voor heren. De mooiste stropdassen koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.