• 3+1 GRATIS % 4 halen, 3 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Grijs

Grijze Stropdassen

Hier vind je alle grijze stropdassen! Grijs zal met super veel andere kledingstukken te combineren zijn. Denk maar eens aan een zwart pak met een wit overhemd en een grijze stropdas. Je kunt de grijze stropdas ook goed combineren met een pochet of manchetknopen! grijze stropdassen zijn zowel zakelijk als casual te dragen. Kies alleen de beste grijze stropdassen van alle topmerken online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Een grijze stropdas is de perfecte start van iedere dag

Grijs is een neutrale, mooie kleur

Elke man heeft wel een grijze stropdas in zijn kast liggen. Grijs is een mooie, neutrale kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Grijs geeft vaak een nette, zakelijke uitstraling. Met een grijze stropdas zit je nooit fout. Grijs is voor een stropdas een super populaire kleur!

Grijze zakelijke stropdassen

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Combineer dit mooie overhemd eens met een goede premium stropdas! Let op! kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

Bij een advocatenkantoor is het vaak nog wel een pre om netjes in een overhemd aan te komen. Over het algemeen zijn donkerblauw, grijs, bruin of grijs goede kleuren voor een stropdas tijdens zakelijk gelegenheden. Een "grijze stropdas" is bij uitstek goed geschikt voor zakelijke gelegenheden en eigenlijk de enige standaard. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren stropdassen en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Grijze stropdassen online kopen

Een grijze stropdas met overhemd?

Vaak zie je dat mensen overhemden dragen onder een stropdas. Dit gaat natuurlijk uitstekend samen. Kies voor een nette grijze stropdas met daaronder een mooi overhemd.

Grijs kleur en namen

Veel mensen associeren grijs met ouderdom, ervaring en wijsheid. Daarom dragen veel oudere mensen ook grijs. Grijs heeft een imago dat staat voor onopvallendheid en kleurloosheid. Men spreekt ook wel van een 'grijze muis', wat staat voor een onopvallend persoon. Grijs heeft ook de eigenschap kalmerend te werken en rust te geven. Grijs kan ook staan voor twijfel. Als men in een 'grijs gebied' opereerd, is men bezig in een gebied waar geen regels zijn of duidelijkheid is. Een grijze lucht wordt ook wel gebruikt bij renachtig of miezerig weer.

Persoonlijke service voor mannen

De beste grijze stropdassen koop je online bij de webshop voor stropdassen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen stropdassen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je grijze stropdas.

De beste grijze stropdassen eenvoudig online kopen

Alle stropdassen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie stropdassen voor heren. De mooiste stropdassen koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.