BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Zilver

Zilveren Stropdassen

Hier vind je alle zilvere stropdassen! Zilver zal met super veel andere kledingstukken te combineren zijn. Denk maar eens aan een mooi zwart pak met een wit overhemd en een zilvere stropdas. Zilvere stropdassen zijn enorm populair bij bruiloften en andere evenementen. Daarnaast kun je een zilvere stropdas ook prima naar je werk dragen. Je kunt de zilvere stropdas ook goed combineren met een pochet of manchetknopen! Kies alleen de beste zilvere stropdassen van alle topmerken online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Een zilvere stropdas is de perfecte start van iedere dag

Zilver is een neutrale, mooie kleur

Elke man heeft wel een zilvere stropdas in zijn kast liggen. Zilver is een mooie, neutrale kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Zilver geeft vaak een schone warme uitstraling. Met een zilvere stropdas zit je nooit fout. zilver is voor een stropdas een super populaire kleur! Je valt echt op in een zilvere stropdas.

Zilvere zakelijke stropdassen

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Combineer dit ook eens met een zilvere stropdas en laat zien dat je verstand hebt van modetrends. Let op! Kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

Bij een advocatenkantoor is het vaak nog een pre om netjes in een overhemd aan te komen. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een stropdas tijdens zakelijk gelegenheden. Een "zilvere stropdas" is bij uitstek goed geschikt voor zowel zakelijke als casual gelegenheden en eigenlijk de enige standaard. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren stropdassen en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

zilver of silvere stropdas voor mannen online

Zilvere stropdassen online kopen

Een zilvere stropdas met overhemd? Vaak zie je dat mensen overhemden dragen onder een stropdas. Dit gaat natuurlijk uitstekend samen. Kies voor een nette zilvere stropdas met daaronder een mooi overhemd.

Kleurkeuze maken

Kleuren, kleuren zijn tegenwoordig erg belangrijk. Elke ochtend bedenk je wat bij elkaar past om het vervolgens aan te trekken. Je kan kleuren goed met elkaar matchen. Zo kom je verzorgd over en zien je vrienden dat je een goede smaak hebt qua kleding. Daarnaast heeft het weer ook invloed op de kleuren die je draagt. In de herfst/winter kies je meestal voor wat donkere kleding dat in de lente/zomer. Wanner het warm is, kies je meestal voor lichte, vrolijke kleuren i.p.v. donkere kleuren. Donkere kleding is namelijk een stuk warmer dan lichte kleding. Dit komt omdat donkere kleuren licht absorberen, lichte kleuren reflecteren. Doordat donkere kleiding licht absorbeert, voelt dit warmer aan. Bekijk voordat je kleding aantrekt wat voor weer het wordt.

De Zilvere kleur in RAL

RAL is het internationale standaard kleurensysteem (veel gebruikt bij verf). Er is in tegenstelling tot de populaire kleuren maar één zwart kleur en dat is de code RAL 7001 (Zilvergrijs, Silver). Er bestaan geen zwarttinten - dit worden dan namelijk grijstinten genoemd.

Persoonlijke service voor mannen

De beste silvere stropdassen koop je online bij de webshop voor stropdassen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen stropdassen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je zilvere stropdas.

De beste zilvere stropdassen eenvoudig online kopen

Alle stropdassen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie stropdassen voor heren. De mooiste stropdassen koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.