• 3+1 GRATIS % 4 halen, 3 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Zwart

Zwarte Stropdassen

Hier vind je alle zwarte stropdassen! Zwart zal met super veel andere kledingstukken te combineren zijn. Denk maar eens aan een zwart pak met een wit overhemd en een zwarte stropdas. Je kunt de zwarte stropdas ook goed combineren met een pochet of manchetknopen! Zwarte stropdassen zijn zowel zakelijk als casual te dragen. Kies alleen de beste zwarte stropdassen van alle topmerken online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Een zwarte stropdas is de perfecte start van iedere dag

Zwart is een neutrale, mooie kleur

Elke man heeft wel een zwarte stropdas in zijn kast liggen. Zwart is een mooie, neutrale kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Zwart geeft vaak een serieuze formele uitstraling. Met een zwarte stropdas zit je nooit fout. Zwart is voor een stropdas een super populaire kleur!

Zwarte zakelijke stropdassen

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Je kan je look afmaken door er ook een mooie zwarte stropdas bij te dragen. Let op! kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

Bij een advocatenkantoor is het vaak nog wel een pre om netjes in een overhemd aan te komen. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een stropdas tijdens zakelijk gelegenheden. Een "zwarte stropdas" is bij uitstek goed geschikt voor zakelijke gelegenheden en eigenlijk de enige standaard. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren stropdassen en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Zwarte stropdassen online kopen1

Een zwarte stropdas met overhemd?

Vaak zie je dat mensen overhemden dragen onder een stropdas. Dit gaat natuurlijk uitstekend samen. Kies voor een nette zwarte stropdas met daaronder een mooi overhemd.

De zwarte kleur in RAL

RAL is het internationale standaard kleurensysteem (veel gebruikt bij verf). Er is in tegenstelling tot de populaire kleuren maar één zwart kleur en dat is de code RAL 9005 (gitzwart, jet black, deep black). Er bestaan geen zwarttinten - dit worden dan namelijk grijstinten genoemd.

Persoonlijke service voor mannen

De beste zwarte stropdassen koop je online bij de webshop voor stropdassen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen stropdassen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je zwarte stropdas.

De beste zwarte stropdassen eenvoudig online kopen

Alle stropdassen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie stropdassen voor heren. De mooiste stropdassen koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.