• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Alternatieve winkel voor V&D (Vroom & Dreesmann)

Met het failliet gaan van V&D zijn veel mensen opzoek naar een alternatieve winkel om overhemden te kopen. Vroom & Dreesmann was een waar begrip in Nederland. Bijna alle mannen hebben ooit wel eens een overhemd bij V&D gekocht. Op overhemden.com zijn merken beschikbaar die ook bij V&D verkrijgbaar waren. Zo kunt u vertrouwd online de kleding kopen die u eerst bij V&D kocht.

Bent u opzoek naar Liv overhemden? De Liv overhemden bestaan helaas niet meer. Dit was een oud huismerk van de V&D. Een aantal merken zijn gelijkwaardig aan de shirts van LIV. Neem een kijkje bij Michaelis, Seidensticker of Ledub.

Alternatieve winkel V&D

Overhemden merken Vroom & Dreesmann

De merken verkrijgbaar bij Vroom & Dreesmann zijn van goede kwaliteit. Naast goede kwaliteit was ook de prijs een positief element. Voor een lage prijs kon bij V&D een overhemd van goede kwaliteit gekocht worden. De verschillende merken die verkrijgbaar waren in de winkels zijn nu op overhemden.com te verkrijgen. De hippe en slim-fit modellen van Michaelis overhemden. En de reguliere fit overhemden van Seidensticker.

Alternatieve winkel V&D

Het vinden van een alternatieve winkel van V&D is niet makkelijk. Het warenhuis was een belangrijk onderdeel van elk stadscentrum. Met het verdwijnen ervan zijn veel mensen opzoek naar een alternatief voor de V&D. Wij bieden een vertrouwd online alternatief. De verschillende merken die bij Vroom en Dreesmann verkrijgbaar waren hebben wij in onze collectie. En wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke service online. Bel ons voor vragen (020 233 16 95) of mail naar info@overhemden.com. We helpen u graag met het vinden van het juiste overhemd.

V&D overhemden alternatief winkel

De geschiedenis van het warenhuis

Met het failliet verklaren van het warenhuis kwam een einde aan een tijdperk. Aan het einde van de negentiende eeuw openden Willem Vroom en Anton Dreesmann een winkel waar tegen een goede prijs veel inkopen gedaan konden worden. Al snel openden ze filialen in meer steden. In 1912 opende het merk hun eerste moderne warenhuis in de Amsterdamse Kalverstraat. In haar bestaan kende V&D goede en slechte tijden. Helaas heeft een herstelplan niet meer mogen helpen en werd het warenhuis in februari 2016 failliet verklaard.

Over overhemden.com

Overhemden.com is het portaal voor overhemden in Nederland. Wij zijn de overhemdenspecialist. Wij weten uit ervaring hoe lastig het is een perfect zittend overhemd te vinden. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het vinden van het perfecte overhemd voor elke man. Wij helpen u graag.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.