• % Tot -43% korting op zomermode
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating

De vergaande ambitie van Scotch & Soda

Opvallen tussen het publiek. Iedereen wilt dat wel bereiken als het gaat om kleding. De makkelijkste manier om jezelf te etaleren is misschien door middel van kleding. Kleuren in combinatie met patroon, waarover een bijzondere jas of een chique mantel heen kan. De fundamenten van opvallen kunnen worden vertaald naar uniek zijn. Het merk Scotch and Soda doet hier sinds de oprichting haar stinkende best voor. Het hart van het merk staat gelijk aan bijzondere en opvallende kleding wat beschikbaar wordt gesteld voor iedereen. Bovendien is het heel belangrijk dat het ook betaalbaar is voor iedereen. Ieder mens moet voor een goed prijs kunnen genieten van de kleding van Scotch & Soda. Het gevoel van liefde en plezier proberen zij te vertalen in het ontwerpen van kleding. Lees in dit blog meer over de bijzondere aanpak binnen de modebranche. 

Een opvallende en unieke collectie

Geweldige kwaliteit voor een schappelijke prijs is een combinatie waar Scotch & Soda naar streeft. Hoge kwaliteit kleding hoeft niet beperkt te blijven tot de inkomens van box 3. Alles begint bij het aandacht besteden aan klassieke stijlen die soms ook vintage kunnen zijn. Bovendien worden deze constant gevoed met ideeën boordevol met inspiratie. Het personeel wat aangenomen wordt, moet creativiteit in overvloed hebben. Alleen dan is het mogelijk om een ontwerpvisie te hanteren zoals Scotch & Soda doet. Scotch & Soda is niet meer uit het beeld van modewereld weg te denken. Niet alleen omdat het een prominente plaats heeft ingenomen bij elke consument, maar ook omdat het overal te zien is. Niet alleen op internet, maar ook op het openbaar vervoer zijn geregeld advertentie en posters van het merk te herkennen. 

wat je nog niet wist over het merk Scotch and Soda

De grenzeloze ambitie van Scotch & Soda

Rond 1980 bestond het merk al, maar de vorm die het merk nu aanneemt, kent zijn oorsprong pas in 2001. De beginselen waren een relatief kleine collectie herenkleding. De items waren te verkrijgen in èèn winkel, gevestigd in Amsterdam. Er waren drie dappere ontwerpers die besloten hun expertise te combineren, wat tot een prachtige collectie kleding heeft geleid. Het kan worden gezien als een ode aan de modewereld. Het succes leidde al gauw tot meerdere winkels die zich ook buiten de grenzen van Nederland bevinden. Inmiddels is Scotch & Soda gevestigd in Japan, Noord- en Zuid-Amerika en in Azië.

In 2002 werd de Scotch Shrunk collectie gelanceerd. Dit was aan het begin van het succes van het merk. Het is een jongenslijn die voortkomt uit het oorspronkelijke Scotch & Soda. Erg opmerkelijk is dat de Shrunk-lijn al snel meer populariteit gegenereerd had dan Scotch & Soda zelf ooit had ingeschat. Vervolgens werd in 2010 de vrouwenlijn gelanceerd. Deze werd de Maison Scotch collectie genoemd. Het merk beleeft nu nog steeds enorm veel succes aan de lancering. De groei van Scotch & Soda heeft veel te danken aan de vrouwenlijn. Hierna werd nog een collectie op de markt gebracht: de R'Belle lijn. Dit gebeurde in 2011. 

Het jaar 2010 gaat bij Scotch & Soda in de boeken als een revolutionair jaar. Het was het jaar van de lancering van een parfumlijn. Dit was een droom van het merk die tot grote vreugde eindelijk werkelijkheid werd. Deze lijn kreeg de naam Barfly. 

Scotch & Soda staat bekend als een ambitieus merk. De grote getalen aan ambitie bereiken een hoogtepunt bij de lancering van Amsterdams Blauw. Aan het eind van 2010 kwam dit op de markt. Het was een bijzondere spijkerbroekenlijn. De broeken waren eenvoudig, maar erg opvallend, wat natuurlijk precies in het straatje van Scotch & Soda valt.

De successen van Scotch & Soda hebben geleid tot een wereldwijd online bereik in combinatie met 94 stores en zevenduizend verschillende verkooppunten. De webshop, blog en de socialmediakanalen dragen bij aan de boodschap die het merk wilt overbrengen. Het heeft een groot aandeel in de groei van Scotch & Soda die nog lang niet afgelopen is. 

De nieuwe collectie schoenen van Scotch & Soda

Scotch & Soda betreedt dit jaar de markt met een collectie bijzondere schoenen. Het zijn stralende exemplaren die het oog niet kunnen missen. Het zijn de combinaties van kleuren en motieven waarmee weinig merken zich kunnen meten. Bovendien zijn de schoenen verkrijgbaar in meer dan alleen èèn kleurencombinatie. Dit maakt elke schoen nog unieker. Het dragen van schoenen hoeft niet alleen positief tot zijn recht te komen in het draagcomfort. Schoenen kunnen qua uiterlijk net zo fantastisch zijn als het innerlijk. Scotch & Soda heeft hier veel aandacht aan besteedt bij het ontwerpen en maken van de collectie.

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen worden voorzien van prachtige schoenen. Het zijn casual varianten die de outift voor elke verjaardag naar een hoger niveau brengt. De exemplaren hebben een retro look, wat een kleine knipoog geeft naar de jaren 80, toen het merk ontstaan is. De Vivex variant is een must have voor elk man. Ze zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren die ook een motief bevatten. Ondanks dat een zeer zakelijke meeting niet gepast is met deze schoenen, is een smart casual gelegenheid het moment om er met deze schoenen uit te springen. Het is precies de kers op de taart waarnaar elke man zoekt. 

Scotch & Soda blijft met elke lijn succes boeken. De ambitie, die tot diep in de genen van het merk verstop zit, komt er aan alle kanten uit. Tot grote vreugde van de klant, die de kleding van Scotch & Soda graag koopt. De populariteit stijgt enorm snel en dit is nog lang niet voorbij. 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.