• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Fashioncheque Overhemden

Fashioncheque is gestart in 2008 en één van de grootste modecadeaukaarten van Nederland. Je kunt op een fashioncheque en bedrag zetten van tussen de 5 en 150 euro. Vervolgens geef je dit uit aan een van de vele aangesloten mode gerelateerde bedrijven. Fashioncheque is de eerste en enige branche-brede mode cadeaukaart en te koop bij meer dan 600 retailers, zoals: aangesloten modewinkels, Primera, Jumbo, Bruna, AKO, Plus, Coop, Spar, Deen, Cigo, Tabaktief, The Read Shop, Shell, diverse VVV-kantoren en via www.fashioncheque.com. De cheque is in te wisselen bij meer dan 10.000 fysieke winkels en webshops in Nederland.

De Fashioncheque voor heren overhemden

Iedere man heeft een aantal overhemden in de kast hangen. Je draagt ze dagelijks naar je werk of naar bepaalde gelegenheden, zoals verjaardagen of Kerst. Een kwalitatief overhemd kan af en toe lastig te vinden zijn. De overhemden.com onderscheidt zich door alleen overhemden van premium kwaliteit aan te bieden. Dankzij het grote aanbod heren overhemden is de kans groot dat je favoriete overhemd merk er tussen staat. Dankzij de handige filter opties is het gemakkelijk zoeken. Kies bijvoorbeeld uit pasvorm, boordmaat, kleur en boordtype. Ben je het type dat graag zakelijk overhemden draagt, kies voor zakelijk overhemden om je favoriete overhemd te vinden. Houd je meer van overhemden met een leuk printje, kies voor casual overhemden. Voor elke gelegenheid vind je bij overhemden.com een geschikt heren of dames overhemd. Het is belangrijk dat je goed combineert, zodat je elke dag stijlvol de deur uit gaat. Gebruik de fashioncheque voor een mooie cadeau voor jezelf: herenkleding of een mooi overhemd.

fashioncheque besteden aan heren overhemden

De Fashioncheque voor herenmode

Kies met de Fashioncheque of VVV bon uit duizenden herenmode artikelen van 100-en Nederlandse en Internationale herenmerken. Kies een heerlijk getailleerd overhemd - of een mooi poloshirt dat bij je past. Overhemden, poloshirts en truien sieren de man.

De Fashioncheque voor Overhemden

Kies met de Fashioncheque uit duizenden overhemden voor heren. Van zakelijke overhemden tot casual overhemden. Voor iedere man een geschikt overhemd.

De Fashioncheque voor T-shirts

Kies met de Fashioncheque uit honderden T-shirts voor heren. Van ondershirts tot normale T-shirts die lekker om je lijf zitten. Voor iedere man een geschikt T-shirt

De Fashioncheque voor truien

Kies met de Fashioncheque uit honderden Truien voor heren. Van hoodies tot nette pullovers. Elke trui is gegarandeerd van kwaliteit. Voor iedere man een geschikte trui.

De Fashioncheque voor broeken

Kies met de Fashioncheque uit honderden broeken voor heren. Van slim fit broeken tot regular fit broeken. Voor iedere man een geschikte broek.

De Fashioncheque voor ondergoed

Kies met de Fashioncheque uit honderden ondergoed artikelen voor heren. Van boxershorts tot losse boxers. Voor iedere man een geschikt ondergoed.

Hoe werkt het?

De fashioncheque is gemakkelijk te gebruiken. In een fysieke winkel kun je de fashioncheque overhandigen bij de kassa. Wanneer je er voor kiest om je fashioncheque of VVV cadeaubon online te besteden, kun je winkelmandje bij de stap betalen, kiezen voor betaalmethode 'fashioncheque'. Deze betaalmethode staat naast iDEAL, overboeking, achteraf betalen etc. Je kiest voor de betaalmethode fashioncheque en vult het 19-cijferige kaartnummer in en de eventuele 6-cijferige security code. De code vind je onder in de zilveren kraslaag op de fashioncheque. De waarde van de cheque wordt van het totale bedrag afgehaald, waarna je het eventuele restbedrag op een andere manier betaalt, zoals cash of iDEAL.

De Fashioncheque inwisselen

Men heeft duizenden winkels waar je de Fashioncheque kan inwisselen. De Fashioncheque voer je in tijdens het afrekenen.

De Fashioncheque is in verschillende bedragen verkrijgbaar. Zo kan je altijd de waarde van je cadeau bepalen. Om je cadeau een extra leuk kleurtje te geven kan je kiezen uit verschillende thema-verpakkingen.

fashioncheque heren overhemden online te koop

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.