• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Hoe kies je het juiste overhemd?

Een lekker zittend overhemd voor in de wintermaanden is een voorwaarde voor jouw kledingkast. Maar hoe vind je het juiste shirt? Vind het antwoord hier.

Het ideale overhemd voor Vaderdag

Elke derde zondag van juni is het weer zo ver, Vaderdag. De dag dat iedereen zijn vader even in het zonnetje zet. Voor moederdag haal je vaak een bloemetje of een gebakje, voor Vaderdag is dit soms wat lastiger. Dus, wat haal je voor je vader? Er is maar een ding waar je altijd goed mee doet en dat is een mooi overhemd. Maar wanneer je een overhemd voor je vader haalt, waar dien je dan op letten?
Manchetknopen zijn sierlijke en decoratieve details bij een overhemd. Ze vormen de prachtige finishing touch van je outfit. Wil je manchetknopen aan bij je overhemd? Lees hier meer over deze bijzondere knopen.

Onderhoud overhemden

Heb jij favoriete overhemden? Dan is het van belang dat je deze goed onderhoudt. Het is wel zo fijn dat deze favoriete overhemden lang mee gaan. Wij geven je 10 tips

Overhemden zonder kraag of boord

U zoekt overhemden zonder kraag? of overhemden zonder boord? Een overhemd zonde rboord of kraag is vlot en lekker fris met een Aziatisch karakter. Ze staan ook bekend als Mandarin Vollar overhemden. Lees meer over overhemden zonder kraag.
Van Gils is een Hollands kledingmerk voor heren. Het merk kent een boeiende geschiedenis en heeft een mooie collectie overhemden. Lees het hier.

Alles over het merk Kronstadt

Het Deense Kronstadt maakt fijne kleding voor de moderne man. De tijdloze overhemden zijn geschikt voor iedereen. Lees hier alles wat je moet weten.

Italiaanse klasse: Barba Napoli

Barba Napoli is een Italiaans merk met een rijke geschiedenis. De overhemden zijn van ongekende kwaliteit en worden 100% in Italie vervaardigd.
Tags: barba, napoli
Borrelli is een traditioneel Italiaans overhemden merk uit Napels. De overhemden zijn van de hoogste kwaliteit. Lees hier meer.
Gentiluomo is een kledingmerk voor de moderne, zelfverzekerde man. Het is een Nederlands merk. De overhemden hebben Italiaanse stijl en elegantie
Het Italiaanse merk Kiton behoort tot de beste overhemdenmerken ter wereld. Alles wordt met de hand geproduceerd en dat voel je in het draagcomfort
Het familiebedrijf Finamore kent een rijke geschiedenis. De overhemden worden met de hand gemaakt. Lees hier alles over Finamore overhemden
Altijd al willen weten hoe je kan voorkomen dat je witte overhemd doorschijnt? Na het lezen van dit artikel is dat duidelijk. Lees het hier
Italië, het land van de mode waar de prachtigste overhemden vandaan komen! Maar wat is precies een Italiaanse kraag? Hoe kleed je je als een Italiaan? Lees het hier.
Je kunt niet meer om online winkelen heen. Het is snel en veilig. Ook je overhemd koop je eenvoudig online. Lees hier hoe je online een overhemd besteld
Op de manchetten let je niet vaak als je een overhemd koopt, terwijl ze juist een overhemd heel formeel of klassiek kunnen maken. Lees hier alles over de verschillende soorten manchetten
Hoe kies je de juiste boord voor je hemd en wanneer hoort daar een das bij of juist niet? Lees hier welke boord en welke das bij je type gezicht past.
Een gids om je te helpen het overhemd te kiezen dat bij je lichaamsbouw past. Lees hier waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste pasvorm.
Op welke mogelijke pasvormproblemen moet je letten bij het kiezen van een overhemd. Lees hier alle tips om pasvormproblemen te voorkomen.
Waar moet je op letten om te weten of een overhemd van goede kwaliteit is? Lees hier om te weten waar je een overhemd van goede kwaliteit aan herkent.

De beste soorten katoen

Wat zijn de beste katoen soorten. Welke overhemden zijn gemaakt van hoge kwaliteit katoen (o.a. Egyptisch katoen). Hoe herken je het beste katoen.
Wat is een alternatieve winkel voor V&D? Overhemden van Vroom & Dreesmann koopt u vertrouwd online bij overhemden.com.
Artikel over de juiste methode voor het opmeten van de mouwlengte.
Profuomo en zijn overhemden zijn een begrip, maar wat is het verhaal achter dit bedrijf? In dit artikel vertellen we over de geschiedenis, de collectie, The White Wall van Profuomo en nog veel meer.

10 grootste modeblunders mannen

De TOP 10 Modemissers voor mannen. Zorg dat jij ze niet maakt! Handig in een overzichtelijk rijtje gezet.
Artikel over het kiezen van het juiste overhemd. De juiste keuze voor de pasvorm, stof en boord zorgt ervoor dat je het beste overhemd draagt, dat past bij jou.
Artikel over de populaire strijkvrije overhemden. Het aanbod wordt steeds groter en de overhemden worden steeds mooier en beter.
Tips voor de juiste match van overhemd en stropdas. Hoe kies je een bijpassende stropdas? Lees hier alle tips!
Artikel over de mooiste kleuren overhemden onder een blauw pak. Een blauw pak is één van de meest favoriete pakken onder mannen. Samen met een mooi overhemd kan het erg stijlvol zijn.
Tags: blauw, pak, overhemd
Artikel over het kiezen van de juiste kleding naar een begrafenis. De gelegenheid vraagt vaak om donkere, treurige kleuren. In sommige gevallen is een andere kleur overhemd wel toegestaan.
Artikel over de beste kleur overhemd tijdens het solliciteren. De kleur overhemd tijdens de sollicitatie roept onbewust emoties op bij de ander. Maak de juiste keuze en laat een goede indruk achter.
Artikel over de mooiste kleuren overhemden onder een grijs pak. Een grijs pak is bijna het meest populaire pak. Samen met een mooi overhemd kan het wonderen doen.

Merken overhemden

Een artikel over de beste merkoverhemden en prijzen