BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Mannen besteden over het algemeen weinig tijd aan het samenstellen van een outfit. Toch wijst veel onderzoek uit dat dit wel degelijk loont. Lees hier waarom.
Tags: casual, overhemd, pak, werk
Een zomer vol feestjes en barbecues zorgen voor extra kilo’s. Heb je ook de tijd niet om dat extra gewicht eraf te lopen in de sportschool? Lees dan snel verder

Kies het juiste poloshirt

Poloshirts zijn stijlvolle t-shirts met een kraag en knopen. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld zijn polo’s enorm populair. Een polo zorgt ervoor dat je er goed verzorgd uit ziet, maar toch comfortabel gekleed bent.
Tags: Polo, Poloshirt
Heb jij last van je korte, lange, dikke of slanke armen? In dit artikel volgen allerlei kledingtips voor armen. Kleed je goed met dit advies!
Hier vind je een lijst met de grootste modemissers bij mannen. Maak jij je schuldig aan één van onderstaande modeblunders?
Ben jij een man met een buikje? En ondervindt jij problemen met goed passende kleding? Lees dan hier 13 kledingtips voor een man met een buikje.
Het combineren van overhemd en spijkerbroek: hoe doe je dat. In deze blog lees je een aantal goede tips. Combineer nooit meer fout met deze stijlgids
Seidensticker heeft onlangs de X-slim collectie gelanceerd. Lees hier alles over dit mooi getailleerde model
De capsule wardrobe maakt plaats voor volle kledingkasten. Een minimalistische kledingkast is populair, vooral onder succesvolle mensen. Lees hier verder.
Wanneer is een poloshirt of polo gepast en hoe kan je het stijlvol dragen?

Hoe was ik mijn overhemd?

Tips om je overhemd goed te wassen en te drogen zodat je alle vlekken verwijdert zonder je hemd te beschadigen.
Tags: overhemd, wassen, tips

Hoe je overhemden juist te wassen?

Tips om je overhemden juist te wassen. Lees hier wat je moet doen om je overhemd mooi te houden de levensduur van je hemd te verlengen.

Profuomo riemen

De riemen van Profuomo kenmerken zich door een combinatie van Italiaanse stijl en Hollandse degelijkheid. Eenvoudig in de gewenste maat te verstellen.
Tags: kleding, mannen
Benieuwd naar de 5 meest gespotte en meest populaire zomeroutfits voor mannen? We hebben ze overzichtelijk op een rij gezet. Kijk snel en kies je eigen favoriete outfit!
Tags: trends, zomer, mannen
Wat is de beste behandeling voor jouw vlek? Een handige Vlekkenwijzer met tips en tricks hoe de meest voorkomende en ook hardnekkigste vlekken uit kleding te krijgen. Hoe behandel je wol, of zijde? Lees hier alles en ga de vlek in je kleding succesvol te lijf.
Hoe neem je een overhemd kreukvrij mee in je bagage? Het is eenvoudiger dan je denkt. We hebben 3 simpele oplossingen voor je op een rij gezet.
Tags: tips, overhemd, how to
De beste tips voor het dragen van een overhemd met dubbele manchet. Hoe hoort het eigenlijk, waar moet ik op letten? Wat is de juiste lengte, hoe weet ik mijn boordmaat? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.
Kenmerkend voor de Profuomo-winkels is de White Wall: een gehele wand gewijd aan het perfecte witte shirt (witte overhemd), in elke gewenste uitvoering.

Echt Hollands: Profuomo

Profuomo is een moderne merk waar een man alles van zijn gading vindt: zijden dassen, handgemaakte schoenen, manchetknopen, horloges, ceintuurs en natuurlijk ook het perfecte witte overhemd. Vrijwel alles is van Italiaanse makelei.
Men onderscheidt 3 labels bij Profuomo: originale, sky blue en informalist.

Pima katoen - alles wat u wilt weten

Over Pima katoen. Katoen is katoen denken de meesten. Maar er is verschil. Veel verschil! Het ene katoen is het andere niet! Meer informatie over pima katoen.
Een artikel over het wel of niet dragen van zwarte kleding en zwarte T-shirts. Wat zegt het dragen van zwarte kleding over jou? Lees meer