• SUMMER SALE: Tot wel -62% korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Hun ziel en zaligheid stopt het merk Scotch & Soda in ontwerpen van kleding waar liefde en plezier centraal staan. Lees hier meer over dit bijzonder merk.

Shirt labels van Tresanti

Tresanti Herenmode heeft in het verleden verschillende labels uitgebracht. Benieuw naar welke labels dit waren? Klik dan hier.

Wat zijn de overhemden Herfst trends

Aan een ontspannende zomer komt helaas ook een eind. Toch is er niets treurigs aan de nieuwe trends voor de herfst. Nieuwsgierig? Lees dan verder.
Nanotechnologie wordt toegepast ik kleding, waaronder in overhemden. Het toepassen van nanotechnologie heeft voordelen. Zo is het geur en vlek afstotend!
Michaelis, het Nederlandse shirtsmerk uit Capelle aan de Ijssel vindt duurzaamheid belangrijk. Het merk ziet dat de klant behoefte heeft om te werken aan een betere wereld. Zeker in deze tijd. Het bedrijf heeft een het Nederlandse textiel convenant ondertekend. Een convenant is een speciale overeenkomst met de overheid.
Voor de nieuwe Eton collectie, Eton spring/summer 2020, heeft het merk inspiratie opgedaan vanuit de oude Indiase traditie van textiel weven.
Het merk Seidensticker was ooit één van de grootste textielfabrikanten ter wereld en zeker een van de bekendste. Helaas heeft het bedrijf ook een slechtere tijd gehad en kromp het bedrijf. Nu, een eeuw na de oprichting ziet het er gelukkig weer goed uit.

Seidensticker bestaat 100 jaar

Seidensticker lanceert een unieke campagne om het 100 jarig bestaan te vieren. Benieuwd naar hoe Seidensticker dit aanpakt? Lees dan snel verder
Overhemden.com is ING Starter van de Maand! Daar zijn we trots op. We bedanken onze klanten voor het meedenken en het geven van waardevolle feedback.
Persbericht 2013. Kleding.nl - Mannen kopen steed meer online