• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Overhemden gebaseerd op de oude Indiase traditie: Eton SS20

Voor de nieuwe Eton collectie, Eton spring/summer 2020, heeft het merk inspiratie opgedaan vanuit de oude Indiase traditie van textiel weven. De nieuwe collectie van Eton kenmerkt zich door de unieke shirts met een prachtig kleurenpallet aan te bieden in elke pasvorm. Tevens introduceert Eton een nieuwe serie casual stijlen in de meest comfortabele en luxe zomerstoffen, die je van Eton gewend bent.

Inspirerende reis naar Jaipur

Om inspiratie op te doen is het designteam van Eton afgereisd naar de inspireerde plaats Jaipur, India. Jaipur staat bekend als de roze stad vanwege de vele roze kleurige gebouwen die daar te vinden zijn. In Jaipur heeft het designteam de beste experts op het gebied van textielproductie ontmoet. De textielexperts hebben het designteam de traditionele blokdruktechniek laten zien. Daarnaast heeft het team met plaatselijke kleermakers en ontwerpers gewerkt aan de productie van innoavtie stijlen voor Eton, met een vleugje India. India vind je terug in de vele overhemden en accessoires met kenmerkende complexe handgeschilderde ontwerpen.

"Of we nu casual of formele overhemden ontwerpen, we besteden altijd de grootste aandacht aan de kleinste details. We vinden het fantastisch om deze collectie exclusieve casual overhemden te mogen aanbieden in stoffen die hemels aanvoelen", zegt Sebastian Dollinger, Chief Creative Officer.Eton lente/zomer 2020.

nieuwe collectie eton overhemden

Eerste T-shirt model ontworpen

De nieuwe collectie bestaat uit verschillende casual stijlen die aanslaan bij de vaste Eton klant. Eton shirts kenmerkt zich door alleen overhemden van zeer hoge kwaliteit aan te bieden. Naast de business shirts, is de collectie uitgebreid met casual shirts. Opvallend is dat Eton het eerste T-shirtmodel heeft ontworpen. De T-shirts zijn gemaakt van ultramacht zijdekatoen. Een ander kenmerk uit de nieuwe collectie zijn de linnen overhemden - vakantieshirts gemaakt van zachte stof in een vintage werkkledinglook. Ideaal voor in op vakantie in warmer landen.

In de collectie vind je zelfs stoffen die door Eton ontwikkeld zijn: overhemden van strijkvrij linnenkatoen en strijkvrij Tencelkatoen. Deze laatste stof is de duurzaamste optie van het bedrijf, met een prachtige lichte glans. De collectie is binnenkort verkrijgbaar.

Bekijk alle Eton Overhemden

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.