• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Waarom heeft iedere man een overhemd met korte mouwen nodig?

Overhemden met korte mouwen zijn een genot voor iedere man. Vooral nu de zomer er weer aankomt, is het geen overbodige luxe om een overhemd met korte mouwen in je kledingkast te hebben hangen. Een overhemd met korte mouwen bied je namelijk meer bewegingsruimte en zorgt voor heerlijke verkoeling. Maar weet je niet goed met wat het te combineren valt? Welke printjes leuk zijn voor in de zomer? Of vind je niet meteen de geschikte maat? Lees verder voor het antwoord op al je vragen.

Summerproof

Op zoek naar een hippe uitstraling? Dan is het overhemd met korte mouwen absoluut iets voor jou! Een gezellig kleurtje of gedurfd printje, het kan allemaal. Shirts met korte mouwen zijn namelijk ideaal voor een casual look.

Daardoor zijn ze heel goed te combineren met een jeans of korte broek. Zorg er wel voor dat het overhemd en de broek niet dezelfde kleuren bevatten. Het is wel stijlvol als de kleuren enigszins op elkaar aansluiten en goed bij elkaar passen.

Wil je er een extra hippe touch aan toevoegen? Plooi de mouwen van je overhemd één keer om en je look oogt extra fris. Voeg daar witte sneakers, een bruine riem en een zonnebril aan toe en je outfit is summerproof.

overhemd met korte mouwen - een musthave

Printjes, printjes en nog eens printjes

Maak er een extra vrolijke zomer van door te kiezen voor printjes. Houd je ervan om af en toe op te vallen? Durf dan eens voor iets anders dan dat doorsnee printje te kiezen. Probeer donkere kleding en patronen te vermijden, want dat komt alleen maar somber over. En dat wil je niet op een hete zomerdag, hé?

Hoe vind je de juiste maat?

Als het gaat om de lichaamsbouw zijn er over het algemeen drie verschillende types mannen: ectomorph, mesomorph en endomorph. Ectomorphe mannen zijn lang en slank en kiezen het best voor een licht getailleerd overhemd. Mannen met een mesomorph lichaamstype hebben vaak brede schouders, een uitgesproken borstkas en een smalle taille. Voor hen is een sim fit overhemd de beste keuze. De endomporphe mannen, met een gemiddelde lengte en brede lichaamsbouw, gaan het best voor een recht of enigszins getailleerd model.

Bekijk alle korte mouwen overhemden online

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.