• % Tot -43% korting op zomermode
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating

Wat zijn de overhemden Herfst trends

Aan een ontspannende zomer komt helaas ook een eind. Een groot deel van de mensen zou graag, net als de bruine beer, in winterslaap gaan en vervolgens bij de volgende zomer weer wakker worden. Desalniettemin, de komende herfst en de winter hebben een aantal nieuwe trends in petto die een winterslaap niet waard zijn.

Kies voor deze kleuren

Een variatie aan kleuren zijn deze herfst- en wintermaanden weer populair. Voor mensen die liever donkere of lichte kleuren dragen is er genoeg keuze. Qua donkere kleuren zijn tinten die rood of oranje bevatten altijd goed. Daarbij wordt blauw en petrol graag gedragen. Een lichte variant zoals khaki en bruin gekoppeld met verschillende tinten groen zijn deze maanden ook goed vertegenwoordigd. Verder zitten doelmatige en lekker zittende kleding steeds vaker in de winkelmand. Overshirts bijvoorbeeld, een simpel item die erg praktisch is, wordt steeds vaker gekocht. In feite is dit een combinatie van een overhemd en een jas.

Wat niet mag ontbreken

De ‘r’ zit weer in de maand. Overhemden kunnen bij de heren deze herfst ook niet missen. Dè overhemdenkleur tijdens de koude maanden is wederom lichtblauw. Hier valt eigenlijk niet over te twisten. Circle of Gentlemen en Eton hebben prachtige lichtblauwe overhemden van hoge kwaliteit. Als man ben je genoodzaakt om deze kleur in het najaar in je kast te hebben. Het geeft een conventionele look die ook stoer is.

wat zijn de overhemden herfsttrends

Trendy zijn mag

Deze herfst mag een overhemd ook hip zijn. Bloemetjes, vlaggetjes en elke ander denkbaar figuur is allemaal mogelijk om te implementeren in de print van je overhemd. Praktisch zijn deze overhemden niet, aangezien ze niet overal bijpassen. Maar daarom koop je ze ook niet. Deze overhemden zijn uniek en hip die hoofden laten omdraaien. Het is ervoor om op te vallen tussen alle eenheidsworsten met een grijs of wit shirt. Merken als A Fish named Fred verkopen precies dit soort overhemden. Elvis Presley droeg dit soort overhemden vaak en Brad Pitt draag het nog steeds. Tijdelijk zijn de overhemden met print eruit geweest. Maar net als de broeken voor vrouwen met wijde pijpen uit de jaren ’60, zijn de vrolijke shirts met print ook weer erg populair geworden.

Denk om de balans

Alles moet wel in proporties zijn. Een druk overhemd met print in combinatie met een net zo drukke pantalon of chino is een no-go. Drukte en rust moeten elkaar afwisselen in je outfit. De balans is erg belangrijk om een stijlvolle look te behouden.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.