• % Luxe 3-PACK-DEAL voor €129,95
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
Filteren op:
Tags

Jake's Overhemden: waar?

Jake's overhemden - stijlvolle overhemden van Jake's bekend van Peek en Cloppenburg. Alles over het label Jake's overhemden

LIV Overhemden

Lees alles over LIV Overhemden - LIV Overhemden was het huismerk van de V&D. Waar zijn LIV Overhemden nu nog te vinden?

Overhemden zonder kraag of boord

U zoekt overhemden zonder kraag? of overhemden zonder boord? Een overhemd zonde rboord of kraag is vlot en lekker fris met een Aziatisch karakter. Ze staan ook bekend als Mandarin Vollar overhemden. Lees meer over overhemden zonder kraag.

Overhemden Infographic

De enige ware en complete overhemden infographic zoals gespresenteerd in de Volkskrand en het AD. Alle informatie over overhemden in 1 overzichtelijk plaatje. Bekijk de overhemden infographic online.
Rokjesdag 2018: Goed nieuws voor de liefhebbers van zonnig lenteweer. Het wordt deze week weekend warm! Woensdag 18 april 2018 was rokjesdag bekend geworden door Martin Bril middels het Parool en de Volksrkant. Alles over rokjesdag.
Tags: rokjesdag, 2018
Heb jij last van je korte, lange, dikke of slanke armen? In dit artikel volgen allerlei kledingtips voor armen. Kleed je goed met dit advies!
Hier vind je een lijst met de grootste modemissers bij mannen. Maak jij je schuldig aan één van onderstaande modeblunders?

De geschiedenis van bretels

De dubbelrol van bretels – functioneel en modieus - maakt het een erg handig kledingstuk. Maar wat is eigenlijk de geschiedenis van bretels?

Egyptisch katoen voor overhemden

Het is algemeen bekend dat Egyptisch katoen, tot de beste katoen ter wereld behoort. Ideaal voor overhemden. Lees alles over Egyptisch katoen hier!
Gaastra is een bekend Hollands merk met internationale bekendheid. Gaastra maakt ook overhemden. Lees hier alles over de Gaastra overhemden
Van Gils is een Hollands kledingmerk voor heren. Het merk kent een boeiende geschiedenis en heeft een mooie collectie overhemden. Lees het hier.

Alles over het merk Kronstadt

Het Deense Kronstadt maakt fijne kleding voor de moderne man. De tijdloze overhemden zijn geschikt voor iedereen. Lees hier alles wat je moet weten.

Italiaanse klasse: Barba Napoli

Barba Napoli is een Italiaans merk met een rijke geschiedenis. De overhemden zijn van ongekende kwaliteit en worden 100% in Italie vervaardigd.
Tags: barba, napoli
Borrelli is een traditioneel Italiaans overhemden merk uit Napels. De overhemden zijn van de hoogste kwaliteit. Lees hier meer.
Gentiluomo is een kledingmerk voor de moderne, zelfverzekerde man. Het is een Nederlands merk. De overhemden hebben Italiaanse stijl en elegantie
Het Italiaanse merk Kiton behoort tot de beste overhemdenmerken ter wereld. Alles wordt met de hand geproduceerd en dat voel je in het draagcomfort
Het familiebedrijf Finamore kent een rijke geschiedenis. De overhemden worden met de hand gemaakt. Lees hier alles over Finamore overhemden
Alles over de mooiste Michaelis overhemden leest u in dit artikel. Lees nu alle informatie over dit mooie merk Michaelis
Blog over Giordano overhemden voor heren. De mooiste wevingen en unieke shirts voor heren van Giordano. Lees meer.
Artikel over de mooie Kronstadt overhemden. Lees alles over dit mooie merk en de geschiedenis in dit Kronstadt blog!
Lees alles over het merk British Indigo in dit artikel. De mooiste collectie overhemden van British Indigo
Valentijnsdag is een ideale moment om je partner in het zonnetje te zetten, of je geheime liefde te verrassen. En een overhemd is een ideaal cadeau.
Strijkvrije overhemden zijn ideaal. Wassen, drogen en dragen. Gemak dient de mens. Maar hoe was je strijkvrije overhemden? We geven je 10 tips.
De Fashioncheque inzetten voor mooie overhemden en herenkleding. Koop fijne overhemden met de Fashioncheque.
Tags: cheque, vvv

VVV Cadeaubon / giftcard overhemden

De VVV Cadeaubon of VVV giftcard inzetten voor mooie overhemden. Koop fijne overhemden met de VVV Cadeaubon.
Tags: giftcard, vvv

Waar wordt kleding van gemaakt?

Waar wordt kleding van gemaakt? alles over de basis van kleding en de grondstoffen. Waar wordt wordt kleding nu echt van gemaakt? Lees het hier

Overhemd basics: Need to know

Overhemd basics: Need to know - de basisbegrippen en belangrijkste elementen van een overhemd.
Het witte overhemd kent een interessante geschiedenis. Van een soort poncho in Egypte, tot modern overhemd. Hoe is het witte overhemd ontstaan?
Voordat jij een overhemd voor het eerste aantrekt, heeft het al een hele weg afgelegd. Hoe wordt een overhemd gemaakt? En waar moet je op letten?
Tags: overhemd, maken, hoe

De start van Circle of Gentlemen

Circle of Gentlemen is een Nederlands merk met internationale allure. Het merk bestaat sinds 2006, maar hoe is het van start gegaan?
Ledûb is een begrip. Dit Nederlandse merk staat voor kwaliteit, goede afwerking en details. Hoe zagen de laatste 50 jaar eruit voor dit merk?
Ledûb staat al sinds 1963 voor kwaliteit, van hemd tot boord. Lees alles over de geschiedenis van deze Noord-Brabantse overhemden fabrikant.
Welk overhemd past mij? Je moet rekening houden met de kleur, maat, maar ook gelegenheid en lichaamstype. Lees hier welk overhemd je past
Tags: welk, overhemd, mij
Is het wassen van een overhemd straks verleden tijd? Het zou zomaar kunnen! Nooit meer wassen, dankzij de innovatie van wollen overhemden.
Tags: wassen, shirt, merino

Wat is mijn overhemden maat?

De maat van een overhemd is belangrijk. Met onze gids kan je eenvoudig erachter komt wat jouw overhemden maat is.

De unieke overhemden van John Miller

John Miller overhemden herken je aan de hoge kwaliteit en de luxe uitstraling. Lees hier alles over het overhemdenmerk.

Perfectie van Emanuel Berg

In dit artikel lees je meer over het merk Emanuel Berg, het ontstaan ervan en over de overhemden van Emanuel Berg.
In dit artikel lees je meer over het merk Calvin Klein, het ontstaan ervan en over de overhemden van Calvin Klein.

Een overhemd voor Vaderdag

Wat is er leuker dan je vader in het zonnetje zetten? Lees hier hoe je het beste een overhemd voor vaderdag koopt.
Hoe bepaal ik de mouwlengte van mijn overhemd? en wat is het verschil tussen mouwlengte 7, mouwlengte 6 en mouwlengte 5. Wat is mijn mouwlengte?
2 van 8