• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Bomberjacks - de trend voor het overgangsseizoen

Hoe stijl je een bomberjack?           

Een bomberjack voor mannen kan prachtig worden gecombineerd met een jeans- of joggingbroek, omdat het casual en sportief is en dus bij uitstek geschikt voor dergelijke broeken. Daarom moet een chino-broek worden vermeden of alleen in speciale gevallen worden gedragen als hij echt bij het jack past. Wat bovenkleding betreft, is een effen T-shirt of een trui ook het meeste geschikt, omdat deze stukken even casual zijn. Dus een overhemd zou hier ook ongepast zijn. Wat de schoenen betreft, heb je een vrije keuze, maar lakschoenen zijn te elegant en passen daarom niet bij het karakter van een heren bomberjack. Anders kun je wel sneakers, laarzen of andere schoenen dragen.

Heren bomberjacks online kopen

Waar komt het bomberjack vandaan?       

Het bomberjack vindt zijn oorsprong in de VS, want het werd in de jaren 1920 ontworpen voor de Amerikaanse luchtmacht als het eerste vliegjack. Het bomberjack behoorde dan ook tot de uitrusting van het Amerikaanse leger tot in de jaren tachtig. Deze jas verspreidde zich later naar de algemene bevolking, omdat hij een zekere coolheidsfactor met zich meebrengt en zich in verband met het leger als mannelijk kledingsymbool heeft ontwikkeld. Tegenwoordig dragen echter ook vrouwen het modieuze kledingstuk, dat een echte klassieker is geworden.

Bestel stijlvolle bomberjacks online

In onze online shop vind je een grote selectie stijlvolle bomberjacks voor mannen, die ideaal zijn voor elke stijl. In ons aanbod vind je alleen bomberjacks van hoge kwaliteit en een onberispelijke afwerking, die vooral in de details te zien is. Verder bieden wij alleen jassen aan van onze meest exclusieve merken zoals Profuomo, Gant en Tommy Hilfiger. Verder kunt u uw favoriet kiezen uit kleuren als grijs, marine, bruin, rood en donkerblauw. Dus aarzel niet en bestel vandaag nog.