• % Luxe 3-PACK-DEAL voor €129,95
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Vaderdag

Vaderdag Overhemden

Een overhemd als ""Vaderdag cadeau"" kiest u bij dé specialist in merk overhemden als kado voor mannen online. Een volledig assortiment aan eigentijdse, luxe overhemden en hemden als cadeautjes voor Vaderdag. Een overhemd als uniek kado/cadeau voor papa - een schitterend verdagcadeau. Alleen de beste merken overhemden als Vaderdag cadeau - en cadeau blouses. De beste cadeautjes online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Vaderdag Overhemden

Een overhemd als "Vaderdag cadeau" kiest u bij dé specialist in merk overhemden als kado voor mannen online. Een volledig assortiment aan eigentijdse, luxe overhemden en hemden als cadeautjes voor Vaderdag. Een overhemd als uniek kado/cadeau voor papa - een schitterend verdagcadeau. Alleen de beste merken overhemden als Vaderdag cadeau - en cadeau blouses. De beste cadeautjes online.

Vaderdag cadeau overhemden bestelt u makkelijk online op overhemden.com.

Een overhemd als Vaderdag cadeau

Overhemden.com is er speciaal voor de moderne man in Nederland en België (die ook graag/soms online winkelt). De beste merken overhemden en herenkleding als Vaderdag cadeau speciaal voor u geselecteerd. Een complete online cadeauwinkel voor heren - en natuurlijk ook voor Vaderdag.

Cadeautjes voor vaderdag

Voor je het weet is het weer zover: Vaderdag. Dé dag om je vader eens flink te verwennen met heel veel liefde en een leuk cadeautje. Maar de grote vraag blijft: wat is een passend cadeau? Wij kennen het probleem als geen ander en doen daarom wat leuke voorstellen.

Sinds wanneer bestaat vaderdag?

Het was een Amerikaanse mevrouw (Sonora L. Smart Dodd) die aan het begin van de 20e eeuw veel moeite deed om één speciale dag voor vaders te reserveren en te eren voor hun inzet en werk. Dankzij Sonora’s inzet wordt Vaderdag tegenwoordig bijna overl ter wereld gevierd. Wel is vaderdag kort ontstaan na Moederdag - dus hier zal heus een realtie liggen.

Vaderdag = onderbroeken of sokken dag?


De meest populaire vaderdag cadeautjes zijn vaker onderbroeken (boxershorts) of sokken (bijvoorbeeld kleurrijke van Happy Socks). Natuurlijk is dat nog steeds een leuk cadeautje want een verversing van het arsenaal aan ondergoed is altijd welkom .... maar een iets meer zichtbaar en origineel cadeau is een mooi shirt of overhemd. Naast overhemden bieden wij de heren ook mooie merken sokken, blouses, ondergoed en accessoires als kado - van onder meer Barts, Happy Socks, ShirtsofCotton T-shirts en Profuomo. Een compleet assortiment aan accessoires als cadeau voor de moderne man.

Cadeau

Overhemden als cadeau speciaal voor Vaderdag. Een ruime keus aan overhemden met korte, lange of extra lange mouwen - en natuurlijk nog leuker als een cadeautje voor papa of vader. Uni of effen overhemden, gestreepte overhemden en geruite overhemden als het unieke cadeautje. Overhemden: een origineel vaderdag cadeau ...

Vaderdag

Overhemden als vaderdag cadeau: tips?!

Als je een cadeau kiest voor vaderdag is het extra belangrijk om het juiste cadeau voor papa te vinden. Een cadeau dat dus past. Enkele tips voor een "overhemd als vaderdag cadeau":

  • Voor een vaderdag cadeau overhemd: de maat: neem de boordmaat even over van een goed passend overhemd. En noteer het merk.
  • De stijl: Het ene overhemd is het andere niet. Wellicht hebben bepaalde papa's een voorkeur voor printjes, maar staat het andere vaders minder. Bedenk van tevoren goed wat voor soort cadeautje het gaat worden.
  • Kwaliteit en stof van het cadau: Goedkoop is niet altijd beter. In tegendeel. Als je zelfverzekerd voor de dag wil komen doe je er goed aan om juist een wat duurder hemd te kopen. Niet alleen gaat deze langer mee, de stof voelt ook nog eens comfortabeler aan je huid.

cadeas voor papa

Cadeau overhemden voor vaders met extra grote maten

Een ruime collectie overhemden met extra grote maten. Standaard confectiematen zijn boordmaat 37 t/m 46 maar hier vind je overhemden tot en met 6XL. Want als papa of vader groter is dan gemiddeld, dan is het echt heel lastig om goed passende overhemden als cadeau te vinden.