• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Kitaro Poloshirts voor heren

KITARO Poloshirts voor moderne mannen

Kitaro Poloshirts Online. Het jonge modemerk KITARO uit Lippstadt in Westfalen produceert poloshirts voor de moderne man van vandaag. Wanneer je nu op zoek bent naar een polo voor dagelijks naar het werk of in de vrije tijd, bij Kitaro vind je het. Van klassieke, effen piqué poloshirts tot vintage prints. Je vindt het poloshirt waar je al tijden naar op zoek bent - en dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk alle poloshirts van het merk online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Wat je nog wist over een Kitaro polo

Kitaro Poloshirts: Duitse precisie vertaald in elke polo

Polo’s van Kitaro

Er zijn drie karakteristieken die het centrum vormen van de visie van Kitaro:

  • Smaak is ontleend uit Italië
  • Moderne look
  • Detailgericht en modieus design

Iedere modeliefhebber beleeft plezier aan het design van Kitaro. In elk ontwerp zit een modieus vleugje natuurlijk verwerkt zo dat dat het overheersend wordt. Er zijn tenslotte genoeg merken die een poging wagen.

Hoe ziet de collectie eruit?

De poloshirts van Kitaro zijn een garantie op succes. Elke man oogt zeker van zichzelf bij het dragen van deze polo’s. Het zelfvertrouwen komt voort uit de trotse houding die door het gros van de mannen in Duitsland wordt hooggehouden. Het ontwerp kan omschreven worden als origineel en oprecht. Duitsers zeggen vaak wat zij denken en zijn erg uitgesproken. Het merk probeert dit uit te drukken in het ontwerp van de poloshirts. De polo’s hebben materialen van de hoogste kwaliteit als fundament.

Kitaro polo shirts; het ontwerp

Sommige poloshirts van Kitaro hebben een borstzakje en andere poloshirts van Kitaro hebben geen borstzakje. De poloshirts zonder borstzakje benadrukken de zakelijke look. Verder wordt er gebruik gemaakt van een nette polokraag die lang meegaat. Het niet natuurlijk niet de bedoeling dat na drie keer wassen de kraag niet op dezelfde manier dubbelgevouwen kan worden.

Wat is de pasvorm?

Kitaro maakt gebruik van een licht getailleerde pasvorm, casual fit. Dit is de enige pasvorm die het merk gebruikt. Wanneer je als man behoefte hebt aan een model die mooi aansluit om het lichaam (niet de wijd en ook niet te strak) dan is een kitaro poloshirt geschikt voor jou. De meeste poloshirts worden aangeboden van maat S tot en met 5XL, dit betekent dat elk type man een geschikte polo van het merk kan vinden. Ook de mannen met volume.

Wanneer draag je Kitaro

Het luxueuze en zakelijke Duitse ontwerp is ontworpen voor business gelegenheden. Dit zijn vaak formele gelegenheden waarbij de polo bijvoorbeeld gecombineerd kan worden met een pantalon en een jasje. Bij elke zakelijke meeting kom jij in stijl aan met een polo van Kitaro van overhemden.com.