• €22 voucher | Overhemden.com is jarig!
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Koningsdag Overhemden

Koningsdag Overhemden

Stijlvolle Koningsdag overhemden om er netjes en verzorgd uit te zien tijdens Koningsdag. Overhemden van hoge kwaliteit die heerlijk zitten - speciaal voor Koningsdag. Kies bijvoorbeeld voor de stijlvolle Koningsdag overhemden van ShirtsofHolland. Heerlijke Koningsdag hemden voor de liefhebber, voor zowel op werk als privé. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Koningsdag Overhemden

Stijlvolle Koningsdag overhemden om er netjes en verzorgd uit te zien tijdens Koningsdag. Overhemden van hoge kwaliteit die heerlijk zitten - speciaal voor Koningsdag. Kies bijvoorbeeld voor de stijlvolle Koningsdag overhemden van ShirtsofHolland. Heerlijke Koningsdag hemden voor de liefhebber, voor zowel op werk als privé.

Originele Koningsdag overhemden

Premium Koningsdag overhemden waar je je de hele dag lekker in voelt. Oranje en oranje getinte overhemden van excellente kwaliteit van geselecteerde merken. Koningsdag kleding speciaal voor het feestje in april en voor wie op zoek is naar een `oranje overhemd` of een `Koningsdag overhemd`.

Koningsdag T-shirts

Premium Koningsdag T-shirts waar je je de hele dag lekker in voelt. Oranje en oranje getinte T-shirts van excellente kwaliteit van geselecteerde merken. Koningsdag kleding speciaal voor het feestje in april en voor wie op zoek is naar een `oranje T-shirt` of een `Koningsdag T-shirt`.

Koningsdag Truien

Premium Koningsdag Truien waar je je de hele dag lekker in voelt. Oranje en oranje getinte truien van excellente kwaliteit van geselecteerde merken. Koningsdag kleding speciaal voor het feestje in april en voor wie op zoek is naar een `oranje Trui` of een `Koningsdag trui`.

Koningsdag Poloshirts

Premium Koningsdag Poloshirts waar je je de hele dag lekker in voelt. Oranje en oranje getinte p oloshirts van excellente kwaliteit van geselecteerde merken. Koningsdag kleding speciaal voor het feestje in april en voor wie op zoek is naar een `oranje polo shirt` of een `Koningsdag polo`.

Overhemden met een geborduurde leeuw

Koningsdag overhemden met een rood-wit-blauwe tape in de boord dat keurig is afgewerkt met oranje stiksels en typisch Hollandse details. En met een van de hoogste kwaliteit geborduurde leeuw. Ideaal voor Koningsdag en allerlei oranje evenementen. De pasvorm is licht getailleerd, Modern Fit met een modieuze ‘Italian spread’ boord. Verkrijgbaar in de basiskleuren schitterende oranje, zuiver wit en stijlvol donkerblauw.

100% kwaliteitskleding voor Koningsdag

Beleef Koningsdag in stijl / op basis van een uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. De mooiste overhemden voor Koningsdag zijn voor u geselecteerd.