• % Ontvang een gratis kerstcadeau %
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
A Fish Named Fred

A Fish Named Fred

A Fish Named Fred voor heren Online. A Fish Named Fred is een toegewijd overhemdenmerk afkomstig uit Nederland. Kleurrijke ""A Fish Named Fred"" hemden en kleding van dit unieke merk uit Nederland, Halfweg. De verzameling overhemden van A Fish Named Fred hebben vaak een onvoorspelbare toevoeging aan het design. Het oog voor detail is fantastisch. Het design varieert van bijzondere tekencreaties die bijvoorbeeld terug te zien zijn in de kraag en in de manchetten. Kies uit alle mooie shirts van AFNF of AFISHNAMEDFRED online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

A Fish Named Fred

In 2011 is het merk opgericht. Vanaf dat moment heeft het merk een streven om het hedendaagse leven wat meer fleur en kleur te geven. Het leven is tenslotte te kort om tussen de lijntjes te blijven kleuren. De groep mannen waarop A Fish Named Fred zich focust, zijn mannen die in staat zijn doodnormale zaken te evalueren in uniek en uitzonderlijk. Dit streven komt terug in het ongebonden en vrije design. Kun jij jezelf niet in hokjes plaatsen? Komen alle standaarden nu echt je neus uit? A Fish Named Fred breekt hier het ijs in. Koop A Fish Named Fred overhemden online.

Het brede assortiment van A Fish Named Fred

De verzameling overhemden van A Fish Named Fred hebben vaak een onvoorspelbare toevoeging aan het design. Het oog voor detail is fantastisch. Het design varieert van bijzondere tekencreaties die bijvoorbeeld terug te zien zijn in de kraag en in de manchetten. Toch, wanneer je het shirt van dichterbij bekijkt, zijn er allerlei bijzonderheden te ontdekken. Er zitten bijvoorbeeld afschilderingen van dieren, stripfiguren of fietsen in verwerkt die pas van dichtbij opvallen. A Fish Named Fred is op deze manier echt een doorbraak in de huidige verzameling van overhemd designs. De ontwerpen kennen geen grenzen. Mannen van iedere leeftijd die zich graag eigenzinnig kleden zijn bij A Fish Named Fred op de goede plek.

Geschiedenis van A Fish Named Fred

De twee woorden ‘fris’ en ‘crispy’ staan aan de basis van het ontstaan van het merk. Het is een ongebruikelijke, maar originele kijk op het ontwerpen van overhemden waaraan tot de dag van vandaag wordt vastgehouden. Volgens A Fish Named Fred is het helemaal niet erg om een beetje op te vallen. In de korte bestaansgeschiedenis heeft A Fish Named Fred laten zien al enorm veel te weten over de deskundigheid en vaardigheid met betrekking tot kleding. Dit zie je terug in de gehele collectie van het overhemden merk, die uit meer dan alleen overhemden bestaat. De ontwerpen helpen iedere dag weer nieuwe mensen aan inspiratie. Het moedigt iedereen aan om zichzelf te zijn en hiermee ook naar buiten te treden.

A Fish Named Fred shirts voor heren

A Fish Named Fred Combineren

Omdat het merk zoveel unieke designs op de markt heeft gebracht, zijn de mogelijke combinaties eindeloos. Heb je een colbert? Of heb je een Blazer? Je kunt je de mogelijkheden zo gek niet verzinnen, maar elke mogelijkheid is van toepassing. Het zijn prachtige overhemden gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Ze zijn geschikt voor formele en informele gelegenheden. Elke gelegenheid heeft tenslotte behoefte aan een portie originaliteit tussen alle standaard ontwerpen die gedragen worden. Op deze manier inspireer je niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen.

Materialen die het merk gebruikt

A Fish Named Fred is altijd bezig met ontwikkelen. Elk seizoen is er een andere collectie, die ook weer een nieuwe inval qua ontwerp bevat. Op deze manier zullen de producten van het merk nooit vervelen, aangezien het design nooit hetzelfde is. A Fish Named Fred probeert hoge kwaliteit materialen te implementeren in haar overhemden die passen bij de hoge kwaliteit ontworpen designs. Bovendien zorgt de voering die het merk hanteert voor extra contrast in de shirts.

Wie koopt het merk?

De hedendaagse, losse en ontspannen man past precies bij A Fish Named Fred. De man die het niet erg vindt zomaar te veranderen, of zichzelf niet in hokjes wilt plaatsen. De man zichelf is en dit ook uitstraalt naar de buitenwereld. Zij staan heel optimistisch in het leven. De shirts van A Fish Named Fred voegt hiervan nog een flinke portie toe. Alle vrolijke designs van het merk zijn namelijk gemakkelijk te combineren met een colbert of een blazer. Je hebt bij dit merk keuze genoeg om je eigen personaliteit uit te stralen. ‘Be proud and stand out’ is het motto van het merk. Het steeds vernieuwde assortiment per seizoen maakt dit meer dan mogelijk voor elk man die durft.

koop A Fish Named Fred overhemd online

Koop A Fish Named Fred Online

Het merk is eigenlijk een aaneenschakeling van ontspanning, vrolijkheid en originaliteit. De voordelen van A Fish Named Fred zijn:

  • Talloze combinaties
  • Originele ontwerpen
  • Unieke collectie per seizoen

Elk van deze voordelen draagt bij aan het uitstralen van je eigen persoonlijkheid. Iets wat het merk graag aanmoedigt. De excentrieke ontwerpen zijn in staat om de omgeving te inspireren. Door het dragen van deze overhemden help je mee aan het verspreiden van het bericht om trots te zijn op jezelf.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De shirts van A Fish Named Fred koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een overhemd. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

A Fish Named Fred overhemd online

A Fish Named Fred Overhemden Online kopen

De hemden van A Fish Named Fred koop je online. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste A Fish Named Fred shirts en kleding koop je online met gemak en eenvoudig (A Fish Named Fred op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.