• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Alan Red Bilbao

Alan Red Bilbao T-shirts

Het Bilbao type (Bilbao 6665) is één van de modellen van Alan Red. Alan Red deelt haar producten onder in verschillende modelnamen, die allemaal verwijzen naar een type model. De namen zijn te herleiden naar typische Amerikaanse staten of steden. Het ""Bilbao"" model is te herkennen aan de ronde hals die mooi aansluit om de nek. Met een slim fit heeft het Bilbao model een getailleerde pasvorm voor comfort. De Bilbao T-shirts zijn ideaal voor mannen die graag een goede gestroomlijnde pasvorm willen en kwaliteit waarderen. De Bilbao T-shirts zijn gemaakt van bamboe katoen en hebben een lichte stretch (94% bamboe katoen en 6% Lycra). Bekijk alle Alan Red Bilbao online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Alan Red Bilbao T-shirts: bamboe katoen, ronde hals & slim fit pasvorm

Bilbao: Spanje

De T-shirts van Alan Red hebben allemaal een andere naam, die een detail van het shirt aangeven. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een regular fit T-shirt, dan zijn de Derby, Virginia of de Vermont wat voor jou. Wil je een T-shirt die comfortabel onder een overhemd te dragen is, kies dan voor de Dean, Montana of de Minto. Wil je een T-shirt gemaakt van bamboe katoen? Kies dan voor de Baltimore of Bilbao? Alan Red haalt zijn inspiratie voor de model namen uit de Amerikaanse topografie. De modellen worden vernoemd naar voornamelijk Amerikaanse staten en steden. Bilbao is een stad in Spanje. Bilbao stad in de Amerikaanse staat Maryland aan de Amerikaanse oostkust met 621.849 inwoners (2015). Bilbao is een belangrijke havensteden van de Verenigde Staten.

alan red bilbao t-shirts voor heren online

Bilbao is een gemeente en de grootste stad van de Spaanse regio Baskenland, en de hoofdstad van de provincie Biskaje. De stad heeft in 2013 een inwonertal van 350.000. Bilbao ligt in het noorden van Spanje, aan de rivier Nervión. De stad is sinds 1997 een van de vier steden op de wereld met haar eigen Guggenheimmuseum, het Museo Guggenheim de Bilbao. De stad geniet niet van een typisch Spaans klimaat, maar heeft een gematigd, vochtig zeeklimaat.\

Alan Red Bilbao T-shirts

Onder de naam ‘Magir’ heeft dhr. Rossi aan het begin van de jaren ’40 een textielfabriek opgericht. Echter 56 jaar later pas besloot de toenmalige eigenaar dat het tijd was voor een eigen merk. Het merk heette toen nog ‘Andrea Red’. Dit om de oprichter te eren die Andrea Rossi (Rossi = Rood = Red) heette. Later pas veranderde dit, onder invloed van Amerikaanse investeerders, naar Alan Red. Het merk groeide binnen korte tijd uit tot een grote naam in de kledingindustrie.

Alan Red (Bilbao) is het T-shirt merk bij uitstek. Al sinds 1996 staan de shirts van Alan Red, waaronder ook de Bilbao T-shirts, bekend om het comfort en de hoge kwaliteitsstandaard. De Bilbao T-shirts zijn vormvast en blijven goed in vorm. Alan Red heeft naast 100% katoenen T-shirts nu bamboe katoen T-shirts. De T-shirts uit de serie Bilbao zijn bamboe katoenen T-shirts. Alan Red blijft continu innoveren met bijvoorbeeld elastische shirts en de Silver Ion Technologie, een manier om shirts bacterievrij te houden. De uitstekende kwaliteit garandeert dat de Bilbao shirts lang mooi blijven en een goede pasvorm behouden.

Alan Red Bilbao T-shirts online kopen

De Alan Red Bilbao T-shirts koop je online bij de webshop voor overhemden, basics en T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Kies uit alle Bilbao bamboe katoenen T-shirts op het internet. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een overhemd met een bijpassend ondershirt.