• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Alfredo Gonzales

Alfredo Gonzales

Alfredo Gonzales is een sokkenmerk dat zich focust op kleurrijke items. Alfredo zelf is geboren in 1983, maar zijn echte identiteit is een geheim. Alfredo Gonzales noemt zich ook wel "" s werelds eerste sokken lifestyle brand"". Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Wie is Alfredo Gonzales

Alfredo Gonzales is een Mexicaan, lifestyle en sokkenmerk in een. Het is een tot nog toe onbekend merk maar zodra je de sokken geprobeerd hebt wil je niets anders meer. Alfredo was lange tijd arbeider in een sokkenfabriek. Hij besloot de sokken in de fabriek te customizen en startte daarmee zijn eigen merk op.

Alfredo Gonzales als cadeau

Het leuke aan Alfredo Gonzales sokken is dat ze bijna allemaal verpakt zijn als box. Zo kun je bijvoorbeeld een box met 3 paar sokken kopen voor Kerst of sinterklaas. Daarnaast staat Alfredo Gonzales bekend om de leuke patroontjes en opdrukken. Stel je eens voor dat je een box van Alfredo Gonzales aan je vriend cadeau doet met Kerst. Dan is de verrassing nog leuker als het kwalitatief goede, en leuke sokken zijn.

Ontstaan van Alfredo Gonzales

De eigenaar van Alfredo Gonzales, Dennis Ebeli, werkt voor het ontstaan van Alfredo Gonzales in de horeca in Rotterdam. Totdat hij het zat was en samen met 4 vrienden het merk Alfredo Gonzales begon. Door Mexico geïnspireerd startte hij het bekende sokkenmerk. Alfredo Gonzales trekt zich ten slotte niets aan van de soort sokken die de concurrentie maakt. Het bedrijf vindt het belangrijk zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven en te ontwerpen wat de ontwerpers willen. Bestel snel jouw eigen set Alfredo Gonzales sokken online! Kies snel uit verschillende kleuren en patronen als een streepje, ruitje of stippen. 

Alfredo Gonzales: Mexicaans

Alfredo Gonzales is Zuid Amerikaans. Mexico is een republiek bestaande uit 31 staten en Mexico-Stad. Mexico-Stad ligt op ongeveer 2240 meter boven de zeespiegel en is een van de grootste steden ter wereld. Het land zelf heeft 124.574.795 inwoners. De meest gesproken taal is Spaans, waarmee Mexico het meest bevolkte Spaanstalige land ter wereld is. Enrique Pena Nieto is president sinds 2012. Mexico is ook de twaalfde economie ter wereld. Alfredo Gonzales zelf is Mexicaans en dat merk je ook in de kleurrijke sokken.

Alfredo Gonzales online kopen

Alfredo Gonzales Flores

Alfredo Gonzales Flores was de president van Costa Rica van 1914 tot 1917. Hij heeft zijn presidentschap niet afgemaakt doordat hij afgezet is (een coup) in 1917. Gonzales is geboren in Heredia, Costa Rica in 1877.

Alfredo Gonzales giftbox

De sokken van Alfredo Gonzales zijn verkrijgbaar in een handige giftbox. Perfect dus voor een verjaardag of zomaar een cadeau. Alle giftboxen hebben ook een thema. Zo heb je:

  • The Rocket box
  • The Burger box
  • The Breakfast box
  • The Freedom box
  • The Pencil box
  • The Holiday box

Alfredo Gonzales sokken kopen? Bestel online

Alfredo Gonzales kopen online

Alle Alfredo Gonzales sokken zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie sokken voor heren. De mooiste Alfredo Gonzales sokken koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Alfredo gonzales sokken voor hem animated gif