• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Blue Industry NICK

Blue Industry NICK Overhemden

De Blue Industry NICK overhemden hebben veel stijl en een mooie getailleerde pasvorm. Het overhemd is gemaakt met 100% katoen en afgewerkt met satijn, daardoor is deze extra comfortabel. Regelmatig brengt Blue Industry een nieuwe collectie uit, zoals NICK . Deze overhemden zijn geschikt voor iedere gelegenheid en zijn gemaakt van fijne stof. Neem een kijkje naar de NICK collectie van Blue Industry. Mooie overhemden die lekker zitten en een goed gevoel geven. Voor doordeweeks en in het weekend! Voel je altijd goed met een overhemd van Blue Industry. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Blue Industry NICK voor mannen

NICK heeft als kenmerk dat het boord breder is. "Blue Industry NICK" heeft een semi widespread boord. Dit betekent dat het boord iets breder is dan een klasiek boord, maar toch bescheiden blijft. Hierdoor ontstaat er een nette uitstraling. De gedetailleerde "Blue Industry NICK Overhemden" maken je dag compleet. Een overhemd met een mooie pasvorm waar je vrolijk van wordt.

Overhemden van de serie NICK

Blue Industry overhemd (= blouse) NICK

Met een overhemd van Blue Industry val je op. De details trekken de aandacht en geven een modieus gevoel. Blue Industry NICK overhemden zijn daarom geschikt voor werk of casual gelegenheden. De pasvorm heeft een lichte taillering, zodat deze erg mooi staat. Voor een creative of serieuse look, Blue Industry heeft voor iedere man een gepast overhemd. Blue Industry onderscheidt zich door niet binnen de lijntjes te denken.

Afgewerkt met Satijn

De overhemden van de serie NICK van Blue Industry zijn afgewerkt met satijn en bestaat uit 100% katoen. Doordat de afwerking van satijn is, ontstaat er een extra zachte en fijne stof met een modieus gevoel. Daarnaast is het boord van de NICK serie iets breder, een spreiding die ligt tussen de rechte punt boord en de klassieke variant. De semi spread werkt goed met of zonder stropdas. Het Blue Industry overhemd heeft een Perfect Fit pasvorm, daardoor is het overhemd redelijk getailleerd. De overhemden van de serie NICK stralen stijl en volwassenheid uit.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De overhemden van Blue Industry koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd. Blue Industry NICK koop je daarom online bij overhemden.com

De beste Blue Industry NICK overhemden eenvoudig online kopen

Alle Blue Industry NICK overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste Blue Industry NICK overhemden koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Blue Industry NICK overhemden