• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Blue Industry OSCAR

Blue Industry OSCAR Overhemden

De Blue Industry OSCAR overhemden hebben veel stijl en een mooie getailleerde pasvorm. Het overhemd is gemaakt met 100% katoen en hebben een jersey weving, daardoor is deze extra zacht. Regelmatig brengt Blue Industry een nieuwe collectie uit, zoals OSCAR . Deze overhemden zijn geschikt voor iedere gelegenheid en zijn gemaakt van fijne stof. Neem een kijkje naar de OSCAR collectie van Blue Industry. Mooie overhemden die lekker zitten en een goed gevoel geven. Voor doordeweeks en in het weekend! Met een overhemd van Blue Industry kom je goed voor de dag. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Blue Industry OSCAR voor mannen

OSCAR heeft als kenmerk dat het boord breder is. "Blue Industry OSCAR" heeft een semi widespread boord. Dit betekent dat het boord iets breder is dan een klasiek boord, maar toch bescheiden blijft. Hierdoor ontstaat er een nette uitstraling. De gedetailleerde "Blue Industry OSCAR Overhemden" maken je dag compleet. Een overhemd met een mooie pasvorm waar je vrolijk van wordt.

Overhemden van de serie OSCAR

Blue Industry overhemd (= blouse) OSCAR

Met een overhemd van Blue Industry val je op. De details trekken de aandacht en geven een modieus gevoel. Blue Industry OSCAR overhemden zijn daarom geschikt voor werk of casual gelegenheden. De pasvorm heeft een lichte taillering, zodat deze erg mooi staat. Voor een creative of serieuse look, Blue Industry heeft voor iedere man een gepast overhemd. Blue Industry onderscheidt zich door niet binnen de lijntjes te denken.

De Jersey Weving

De overhemden van de serie OSCAR van Blue Industry hebben een jersey weving en bestaat uit 100% katoen. Jersey is een speciale overhemd "weving". Een Jersey shirt wordt namelijk gebreid in plaats van geweven. Omdat Jersey gebreid is heeft het altijd een lichte natuurlijke stretch. De gebreide overhemden zorgen voor een heerlijk zacht gevoel. Daarnaast is het boord van de OSCAR serie iets breder, een spreiding die ligt tussen de rechte punt boord en de klassieke variant. De semi spread werkt goed met of zonder stropdas. Het Blue Industry overhemd heeft een Perfect Fit pasvorm, daardoor is het overhemd redelijk getailleerd. De overhemden van de serie OSCAR stralen stijl en volwassenheid uit.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De overhemden van Blue Industry koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd. Blue Industry OSCAR koop je daarom online bij overhemden.com

De beste Blue Industry OSCAR overhemden eenvoudig online kopen

Alle Blue Industry OSCAR overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste Blue Industry OSCAR overhemden koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Blue Industry Overhemden met jersey weving