• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Fruit of the Loom

Fruit of the Loom

Fruit of the Loom is één van de grootste producenten van ondergoed, T-shirts, Polo’s en andere vrijetijdskleding wereldwijd. Kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. ""Fruit of the Loom"" is van origine een Amerikaans bedrijf dat al 165 jaar actief is. In Europa is het bedrijf ruim 30 jaar actief en distribueert hun producten aan meer dan 30 Europese landen. De kernwaarden van Fruit of the Loom zijn kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Het merk (Fruit of the Loom) heeft een ruime selectie aan stoffen en kleuren. Vrijwel alles wat men zou kunnen bedenken en zou willen hebben is bij Fruit of the Loom verkrijgbaar. Lees meer...

Filters sluiten
 •  
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Fruit of the Loom Ondershirt ronde hals zwart Fruit of the Loom Ondershirt ronde hals zwart
100% Katoen
€ 19,95
Materiaal

Fruit of the Loom: een rijke historie

Het merk Fruit of the Loom is in 1851 opgericht in de Amerikaanse staat Rhode Island door de broers Benjamin en Robert Knight. De naam is geïnspireerd door de schilderijen die de dochter van één van Robert’s klanten maakte. De kleuren en vrolijke beelden trokken de aandacht van klanten en al snel vroeg Robert of de dochter meerdere afbeeldingen kon maken. Zo is het uiteindelijke logo van Fruit of the Loom ontstaan. De welbekende appel, druiven en bladeren gebruikt in het logo vinden hun oorsprong in de schilderijen van een kind uit 1851. In 1871 is het merk officieel geregistreerd onder de nieuwe Amerikaanse trademark wet onder trademark nummer 418. Dit betekent dat Fruit of the Loom één van de oudste geregistreerde merken ter wereld is en daarmee zelfs ouder dan Coca-Cola, de gloeilamp en de papieren zak. In 2002 is het bedrijf overgenomen door de zakenman Warren Buffett, directeur van de Berkshire Hathaway Group.

Fruit of the Loom 1

Fruit van het weefgetouw

Loom is het Engelse woord voor weefgetouw, de machine waarmee de stof voor de producten gemaakt wordt. Fruit of the Loom is dus het fruit (product) van het weefgetouw. De term lijkt ook heel erg op de Bijbelse uitdrukking “fruit of the womb” gebruikt in psalm 127:3 “Behold, children are a gift of the lord, The fruit of the womb is a reward.”

Kleuren Fruit of the Loom

Een van de kenmerken van Fruit of the Loom is dat ze een wijd assortiment aan kleuren hebben. Denk maar eens aan een blauw Fruit of the Loom T-shirt, of een rood Fruit of the Loom shirt. Ook kan je kiezen voor: 

 • Zwart
 • Wit
 • Groen
 • Geel
 • Blauw

Alleen het beste voor Fruit of the Loom

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Fruit of the Loom en daarom worden alle producten aan een scala van tests onderworpen. De naden worden op stress getest om er voor te zorgen dat ze niet scheuren. De stof is onder bepaalde omstandigheden ontwikkeld om krimpen en pillen (pluizen) zo veel mogelijk te voorkomen.

Fruit of the Loom 2

Fruit of the Loom: ethisch en duurzaam

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen staan bij Fruit of the Loom op de eerste plaats. Het katoen dat Fruit of the Loom gebruikt is van de beste kwaliteit en geproduceerd in de Verenigde Staten. Kinderarbeid of oneerlijke prijzen zal je in de bedrijfskolom van Fruit of the Loom niet tegenkomen. Leveranciers worden grondig gescreend inclusief de productie faciliteiten. De stof wordt getest op kwaliteit en dat zorgt ervoor dat alleen de beste kwaliteit in de productie opgenomen is. Een groot deel van de bedrijfskolom is ook in handen van Fruit of the Loom zelf zodat zij goed inzicht hebben in wat er speelt en zo kunnen zorgen dat de bovenstaande zaken tot in de puntjes kloppen.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van Fruit of the Loom koop je online bij de webshop voor overhemden, polo’s, truien en basics in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een overhemd. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment. Fruit of the Loom kleding voor de moderne man.

Fruit of the Loom 3

Fruit of the loom online kopen

De kleding van fruit of the Loom koop je online bij de webshop voor mannen in Nederland en België. Een volledige collectie van alleen de beste producten voor mannen. De mooiste Fruit of the Loom T-shirts, polo’s en truien koop je online met gemak en eenvoud (Fruit of the Loom op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.