• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Poloshirts

Fruit of the Loom Poloshirts

Poloshirts van Fruit of the Loom zijn niet meer weg te denken uit de kledingkast van een man. De polo van Fruit of the loom is ondanks de eenvoud één van de meest veelzijdige kledingstukken voor een man. Het poloshirt is niet weg te denken uit de zomer en warme streken van de wereld. Iedere man heeft wel een polo van Fruit of the Loom in zijn kast liggen. Fruit of the Loom poloshirts kunnen gedragen worden voor sport, casual of zelfs voor werk. De shirts zijn enorm flexibel. Ook zijn poloshirts lekker luchtig voor in de zomer. Vaak wordt een poloshirt gedragen voor tennis en golf. Hier vind je de grootste collectie Fruit of the Loom poloshirts voor iedereen. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Fruit of the Loom Poloshirts

Poloshirts van Fruit of the Loom zijn bezig met een echte opmars. Het zijn goede betaalbare shirts die meebewegen met het lichaam. De polo’s zijn gemaakt van een fijne pique of jersey weving. Poloshirts van Fruit of the Loom kunnen ook vaak zakelijk gedragen worden. Poloshirts kunnen gedragen worden voor bijvoorbeeld sporten, naar het werk, in de zomer of lekker casual.

Fruit of the Loom Poloshirts online

Materiaal Polo's Fruit of the Loom

Poloshirts zijn vaak gemaakt van een pique of jersey weving. Poloshirts van Fruit of the Loom zijn vaak gemaakt van een pique weving. De pique weving is een luchtige weving, een typische polostof. Pique poloshirts zitten fantastisch. De pique weving wordt ook wel de marcella weving genoemd. Het is een verwijzing naar een weefstijl die normaal wordt gebruikt met katoenen garen. Pique is een genot voor je lichaam als je de Fruit of the Loom shirts aantrekt. Doordat de polo’s gemaakt zijn van 100% katoen zijn ze perfect voor het sporten. Katoen neemt vocht namelijk goed op. Hierdoor zullen zweetplekken minder snel zichtbaar zijn als bij stoffen met stretch. Natuurlijk heeft de kleur hier ook invloed op. Gelukkig zijn alle poloshirt van Fruit of the Loom verkrijgbaar in tientallen kleuren.

Het merk Fruit of the Loom

Het merk Fruit of the Loom komt uit 1851 en is opgericht in de Amerikaanse staat Rhode Island. De naam is geinspireerd door de schilderijen die de dochter van één van de klanten maakte. De kleuren trokken de aandacht en al snel vroeg de oprichter of de dochter meerdere afbeeldingen kon maken. Hieruit is het logo van Fruit of the Loom ontstaan. Fruit of the Loom is één van de oudste geregistreerde merken ter wereld en is daarmee ouder dan Coca-Cola. In 2002 is het bedrijf overgenomen door zakenman Warren Buffett.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De poloshirts van Fruit of the Loom koop je online bij de webshop voor overhemden, poloshirts, truien, hoodies, T-shirts en ondergoed in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in je polo’s. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire merken van dit moment.

Fruit of the Loom poloshirts Online

Polo’s van Fruit of the Loom koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Fruit of the Loom kleding koop je online met gemak en eenvoud (Fruit of the Loom Polo’s). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.