• % Luxe 3-PACK-DEAL voor €129,95
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Giovanni Capraro overhemden

De overhemden en shirt van het merk worden gefabriceerd met Tootal stoffen. Tootal stoffen worden ook gebruikt als stof in andere overhemdmerken en hier is bijv. ook ziekenhuiskleding van gemaakt. De Giovanni Capraro overhemden onderscheiden zich door de hoge mate van afwerking en originele details in de manchetten en in de boord. Elk overhemd van Giovanni is gemaakt van een mix van katoen en polyester. Je kunt kiezen voor:

  • Overhemden met een mix van 55% katoen en 45% polyester
  • Overhemden met een mix van 63% katoen, 34% polyester en 3% elastaan
  • Overhemden met een mix van 60% katoen en 40% polyester

giovanni caprano overhemden voor heren

Elke materiaal soort heeft zijn eigen unieke voordelen en nadelen. De voordelen van elk shirt van Giovanni Capraro is dat ze gemakkelijk zijn te wassen en de gehele dag mooi blijven zitten. Bovendien heeft het shirt waar 3% elastaan in zit de eigenschap met een natuurlijke rek. Een nadeel van het shirt is dat ze wat minder ademen. Polyester zorgt er namelijk voor dat het shirt minder ademend. Hoe meer polyester in het shirt zit hoe minder het shirt ademt, dit leiden tot eerder zweten wanneer je kiest voor een overhemd die gemaakt is van 100% katoen. Bijkomend voordeel: de shirts van Giovanni Capraro zijn strijkvrij. Ideaal voor de werkgever en werknemers die niet van strijken houden.

De grote collectie van het merk

Giovanni Capraro is marktleider wanneer het gaat om overhemden die veel gedragen worden in de horeca. Wanneer je iemand in de horeca ziet met een overhemd aan, dan is de kans groot dat het een Giovanni Capraro overhemd betreft. Giovanni Capraro altijd dat de voorraad actueel is. Dus wanneer je overhemden van het merk nodig hebt, dan zou het overhemd nooit out of stock zijn of niet leverbaar. Want niets is zo vervelend dat wanneer jij als werkgever nieuwe overhemden wilt voor je personeel - de overhemden niet voorradig zijn. Bovendien kun je kiezen uit de meest voorkomende kleuren, zoals witte overhemden, blauwe overhemden, navy overhemden, zwarte overhemden of gestreepte overhemden.

werkshirts van giovanni caprano online kopen

Overhemden bedrukken of borduren

Wanneer je kiest voor een overhemd van Giovanni Capraro voor jouw bedrijf, kun je er voor kiezen om het logo van jouw bedrijf te bedrukken op het overhemd. De overhemden van Giovanni ontlenen zich hier uitstekend voor. Bedrijven bedrukken vaak een logo op de borst, op de achterkant van het overhemd of op de linker of rechtermouw van het overhemd. Wil jij voor jouw bedrijf je overhemden laten bedrukken? Neem dan kan dat geregeld worden. Zowel borduren als bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Speciaal voor hotels, restaurants en andere horeca gelegenheden leveren wij de gevraagde kwaliteit. Het is aan te raden om direct het logo mee te sturen, zodat we betere prijs indicatie of offerte kunnen geven.

De overhemden van Capraro, Giovanni doen het goed in hotels en restaurants. Zelfs de mannen en vrouwen op Schiphol, die werken voor het beveiligingsbedrijf ISEC, werken in de overhemden van Giovanni Capraro. En een luxe overhemd is een mooi visitekaartje voor je relaties en het personeel. Hieronder vind je meer informatie over maatwerk oplossingen van de overhemden groothandel speciaal voor de horeca.

Overhemden bedrukken is ons dagelijkse werk speciaal voor de horeca. Wij maken gebruik van de beste partners en ontsluiten hiermee de modernste druktechnieken, waardoor uw overhemd voor de beurs op een schitterende manier bedrukt kan worden. Door onze jarenlange ervaring wat betreft overhemden bedrukken, doen wij dit op een zeer professionele manier met een gegarandeerd kwalitatief goed eindresultaat - dat staat niet mis op de vloer.

comfortabele giovanni caprano overhemden online

De korting van een Giovanni Capraro overhemd

Wanneer je kiest voor een enkel overhemd van Giovanni Capraro, dan betaal je de advies prijs van het merk. Wanneer je er voor kiest om direct 10 stuks, 50 stuks, 100 stuks of zelfs 500 stuks afneemt, dan kun je genieten van een hoge staffelkorting. Belangrijk om te weten, is dat wanneer je kiest voor 10 overhemden of meer - wij de shirts niet terug kunnen nemen. Wel kunnen wij jouw als ondernemer of bedrijf helpen met het vinden van de juiste maat voor ieder personeelslid. Neem met ons contact op om hier meer over te weten. Zie hieronder een overzicht van de staffelkorting van een Giovanni Capraro overhemd.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De werk en horeca overhemden van Giovanni Capraro koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden en shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een overhemd. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

Giovanni Capraro Overhemden online kopen

De shirts van Giovanni koop je online. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste horeca overhemden of hotel overhemden van Giovanni Capraro en andere kleding koop je online met gemak en eenvoudig (Giovanni Capraro op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.