• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Haupt overhemden - Perfect gevormde overhemdenmode

De snit en de pasvorm van een overhemd dragen in belangrijke mate bij tot de uitstraling ervan. Alleen een goed passend overhemd dat zich perfect aanpast aan de lichaamsvorm bij de schouders, armen, rug en taille ontplooit zijn volledige charme. De Regular Fit overhemden van Haupt bieden niet alleen een stijlvol design, maar ook een comfortabele snit voor optimale bewegingsvrijheid. De rechte snit loopt losjes langs de lichaamslijn en biedt voldoende ruimte bij de schouders en op de rug om u in het dagelijkse leven helemaal op uw gemak te voelen. Trendy dessins en kleuren en een geoefend oog voor details maken Haupt regular fit overhemden tot onmisbare must-haves voor elke gelegenheid. Combineer Haupt overhemden uit de collecties Ecologic, Vintage en Autograph met jeans, shorts, chino's of suitebroeken volgens uw individuele smaak. Een knoop met open kraag en opgerolde mouwen geven een sportief tintje aan uw casual overhemd of een business overhemd.

Modern fit overhemden van Haupt hebben een nauwsluitende en licht getailleerde snit en zetten de mannelijke lichaamsvormen optimaal in scène. Haupt overhemden met lange mouwen zijn niet knellend, maar toveren toch een slank silhouet tevoorschijn. Herenhemden in regular fit en modern fit verschillen vooral in de taille. Overhemden met een moderne pasvorm zijn perfect om sportieve en extravagante looks te combineren. Stijl kleurrijke shirts met bloemmotieven, strepen of ongewone all-over prints met effen shorts, klassieke blauwe jeans of stoffen broeken.

Haupt overhemden - casual & zakelijk

Zelfbewust uiterlijk, hoogste kwaliteitsnormen - volgens dit basisprincipe creëert Haupt exclusieve casual herenoverhemden en chique kantooroverhemden voor elk type man. De drie geselecteerde collecties Ecologic, Vintage, Sartorial en Autograph bieden modebewuste mannen een perfecte mix van verschillende pasvormen, stoffen en stijlen overhemden.

Met de Ecologic collectie grijpt Haupt terug naar de populaire overhemdklassiekers en geeft ze de typische Haupt look. Relaxte snit en maximaal draagcomfort staan hier centraal. Trendy prints, strakke ontwerpen en de beste overhemdkwaliteit vormen een harmonieus totaalconcept. Ontdek semi-zakelijke overhemden en casual overhemden in de onmiskenbare Haupt look.

De Haupt Vintage collectie is bijzonder casual. Casual overhemden die met elke outfit gecombineerd kunnen worden horen in elke goed gevulde herengarderobe thuis. Bijzonder zachte kraaginzetten en ontspannen snitten brengen het draagcomfort op een nieuw niveau. De belangrijkste vintage overhemden zijn de perfecte basis voor moderne denim looks en chino stijlen.

Slimme casual overhemden en modieus geïnterpreteerde overhemdklassiekers vinden hun verdiende plaats in de Sartorial collectie. Uitzonderlijke kwaliteit en een extravagant design maken van de belangrijkste herenhemden uit de Sartorial-lijn een heel bijzondere blikvanger. De hoogwaardige overhemden met Kent kraag in 100% katoenkwaliteit zijn ademend, onderhoudsvriendelijk en vormvast. Met een stropdas dichtgeknoopt of met een open kraag dichtgeknoopt, kunt u elke look een modieuze upgrade geven.