• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

HOM HO1 

De HO1 serie van HOM is een serie ontwikkeld in 1997. De original serie is gemaakt van katoen dat comfortabel zit en zich goed vormt naar het lichaam. Tegelijkertijd absorbeert de HO1 goed voor een goede vochthuishouding. Hierdoor wordt zweet op een nare plek voorkomen. De HO1 kan gedragen worden tijdens het sporten, maar ook voor formele gelegenheden. Het is fijn als je bijvoorbeeld een pantalon draagt waarbij het ondergoed strak om het lichaam zit. Het iconische gulpje aan de voorkant zorgt voor extra lucht en een optimaal draagcomfort.

Materialen HO1

De HO1 serie van HOM is gemaakt van 65% katoen, 22% modal en 13% elastaan. De elastaan in de boxer zorgt ervoor dat het draagcomfort van de HO1 aanzienlijk verbeterd wordt. Het heeft extra veel stretch waardoor je het kan gebruiken voor het sporten. Modal is een stof die gemaakt wordt van beukenhout. De pulp wordt omgezet in fijne en sterke vezels. De stof is te vergelijken met zijde. Doordat de stof enorm ademend is, wordt het draaggemak bevorderd.

Het merk HOM

HOM is een fijn ondergoedmerk. Het merk is gespecialiseerd in ondermode voor de man. Het merk komt uit Frankrijk en is in 1968 opgericht. Door de jaren heen is HOM uitgegroeid tot één van de grootste merken in herenondergoed. De collectie van HOM bestaat veelal uit

HOM maakt gebruik van fijne stoffen en materialen.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De HO1 collectie van HOM koop je online bij de webshop voor overhemden, poloshirts, truien, hoodies, T-shirts en ondergoed in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in je HO1 kleding. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire merken van dit moment. 

HOM HO1 Online

HOM HO1 ondergoed koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste HOM kleding koop je online met gemak en eenvoud (HOM HO1). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.