• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

HOM Plumes 

De HOM Plumes serie is al jaren onderdeel van het basis assortiment van de HOM ondergoed collectie. De stof die gebruikt wordt voor de Plumes is zo zacht als een veertje en zit gegoten om het lichaam. De bekendste van de Plumes serie zijn:

  • Micro slip: hoog opgesneden slip
  • G-string: string voor heren
  • Push up trunk: boxer met push up

De bekendste is de micro slip. De micro slip heeft een ultra dunne band en weegt slechts 15 gram. Veruit de meest opvallende is de G-string van HOM. De Plumes herenstring geeft je comfort en zachtheid. Dankzij het materiaal en de fijne elastiek is de Plumes string onzichtbaar te dragen onder kleding. Het elastiek van de Plumes trekt niet in de huid waardoor je de string met plezier kan dragen.

Materiaal Plumes 

De gehele Plumes lijn van HOM wordt gemaakt van een mix tussen polyamide en elastaan. De grote hoeveelheid elastaan zorgt voor optimaal draagcomfort. Een veel voorkomend probleem met stretch kleding is dat de stof wat los gaat zitten. Door de hoogwaardige afwerking van de Plumes lijn is dit niet het geval. De stof zal altijd terug gaan zitten in de juiste positie. Ook de polyamide geeft voordelen, denk hierbij aan: goed bestendig tegen beschadiging en snel drogend.

Het merk HOM 

HOM is een goed ondergoedmerk. Het merk is gespecialiseerd in ondergoed voor de man. Het merk komt uit Frankrijk en is in 1968 opgericht. Door de jaren heen is HOM uitgegroeid tot één van de grootste merken in herenondergoed. De collectie van HOM bestaat veelal uit slips, boxershorts, strings en T-shirts. HOM maakt gebruik van fijne stoffen en materialen.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De Plumes collectie van HOM koop je online bij de webshop voor overhemden, poloshirts, truien, hoodies, T-shirts en ondergoed in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in je Plumes ondergoed. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire merken van dit moment.

HOM Plumes Online

HOM Plumes ondergoed koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste HOM kleding koop je online met gemak en eenvoud (HOM Plumes). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.