• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Regular Fit

Michaelis Regular Fit

De mooie regular fit Michaelis overhemden worden al sinds de eerste dag in 1934 op dezelfde manier opgemaakt. Mooie Italiaanse ontwerpen en de beste materialen samengesteld door de beste Italiaanse wevers en ateliers. De overhemden met van Michaelis een recht model zijn gemaakt met tradities van weleer gecombineerd met moderne technieken. Dit is de basis voor een ontwikkeld en historisch klasse regular fit overhemd van Michaelis. Bekijk de regular fit overhemden online op overhemden.com Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Michaelis Regular Fit Overhemden

Meestal is het zo dat als je iets forser of steviger bent, je beter geen slim fit kan proberen maar dat de regular fit de beste is. De regular fit overhemden van Michaelis zijn niet getailleerd. Getailleerd betekent dat de taille-lijn is ingenomen en daarmee smaller is dan de borststreek. Bij een regular fit overhemd is er geen taillering (of heel licht). Alle overhemden van weleer hadden een "reguliere" fit - tegenwoordig zijn daar regular fit ontwerpen aan toegevoegd voor de slankere man. Ben je iets forser of steviger gebouwd, dan is een overhemd met een slanke pasvorm (slanke fit) misschien net iets te gewaagd en kom je dus uit bij een "Regular Fit".

Collectie overhemden

Michaelis beschikt over een zeer uitgebreide collectie overhemden en accessoires. De basis overhemden zijn immer beschikbaar en worden praktisch ieder seizoen aangevuld met kleurrijke ontwerpen en dessins. Zo beschikt het merk over mooie ontwerpen met naast effen, ruitjes en strepen over overhemd ontwerpen met bloemen, grafische prints en moderne motieven in de fraaiste kleuren en van ontwikkelde stoffen.

Michaelis overhemden van kwaliteit

De overhemden van Michaelis hebben vier verschillende boorden om uit te kiezen; Button Down, Cutaway, Kent en de Wide Spread. De overhemden hebben een licht getailleerd ontwerp (regular fit) dat de meeste mannen goed past.

Sociale verantwoordelijkheid

Overhemden en producten van Michaelis worden onder de beste omstandigheden gemaakt onder de beste sociale, ethische en fysieke omstandigheden. Men steunt het EU standaarden (REACH) en probeert om sommige vlakken zelfs te excelleren. Alle producten zijn vrij van niet toegestane materialen en middelen. De werkomstandigheden voldoende aan het Business Social Compliancy Initiative (BSCI) keurmerk zodat de werkomstandigheden goed zijn en dat Michaelis goed is voor de medewerkers.

regular fit michaelis overhemden

Michaelis overhemden online kopen in Nederland en België

De regular fit overhemden van Michaelis koop je online bij de overhemdenspecialist van Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je regular fit overhemd

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Alle regular fit Michaelis shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Michaelis regular fit shirts en kleding koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.