• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Pepe Jeans Cash

Pepe Jeans Cash

Het merk Pepe Jeans is afkomstig uit London. Het merk staat luxe en hoge kwaliteit. De meest succesvolle productgroep zijn de Denim Jeans van Pepe Jeans. De oorsprong van vele broeken van Pepe Jeans ligt in Amerika. Vele heren zijn fan van een specifieke lijn uit 1998 genaamd de ""Pepe Jeans Denim Deluxe Miner"". Nu, 20 jaar later, is Pepe Jeans nog steeds een erg gewild top merk dat zowel nationaal als internationaal opereert. Pepe Jeans is een van de bekendste kledingmerken wereldwijd en met name de cash serie. Bekijk snel de collectie cash broeken! Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Pepe Jeans cash

De Cash pasvorm van Pepe Jeans heeft een slim fit taillering met een regular waist. Door de taillering van de cash broeken sluiten de broekspijpen goed aan om het lichaam. Ondanks de slim fit pasvorm heeft de broek veel bewegingsruimte. De broek is ideaal voor de gene die houden van een lichte taillering en regular waist.

Geschiedenis van Pepe Jeans

Pepe Jeans als merk (Pepe broeken) bestaat inmiddels al ruim 40 jaar. Het is een begrip in de herenmode. Hoe ze dit bereikt hebben? Pepe Jeans begon in 1973 door de geweldige ambitie van Nitin Shah. Hij besloot met zijn twee broers broeken te produceren met originele labels. Het begon als een kleine hobby, waarbij ze af en toe een markt stalletje huurden op de Portobello Road in West Londen. Toen heette het merk nog enkel "Pepe", omdat het makkelijk te onthouden en op te schrijven was. De broeken die de broers verkochten werden in een mum van tijd verkocht, tegen alle verwachting in! In een paar jaar zijn ze van een schuurtje verplaatst naar een opslagruimte van meer dan 25.000 vierkante meter. In 1980 neemt Pepe Jeans al deel aan de concurrentie in de jeans industrie. In 1983 begint Pepe internationaal uit te breiden naar Ierland en twee jaar later steken ze de Europese en Amerikaanse grens over. Ze besluiten daar exclusieve Pepe winkels op te richten om zo hun jeans nog verder te verkopen. Nu is Pepe Jeans een van de bekendste jeans merken in bijna elk land.

cane pepe jeans kopen

Pepe jeans en waarden

Het succes van Pepe Jeans hangt samen met haar waarden.

 1. Eerlijkheid van Pepe werknemers
 2. Teamwork binnen Pepe
 3. Positieve houding naar klanten toe
 4. De klant staat centraal
 5. Flexibel in contact

Modellen en pasvormen van Pepe Jeans

Pepe Jeans heeft een aantal modellen in de productlijn. De broekmodellen die Pepe Jeans aanbiedt zijn:

 1. Cane: slim fit pasvorm met een regular waist
 2. Hatch: slim fit pasvorm met een low waist
 3. Spike: regular fit pasvorm met een regular waist
 4. Cash: straight fit pasvorm met een regular waist
 5. Kingston: relaxed fit pasvorm met een regular waist
 6. Jeanius: relaxed (of loose) fit pasvorm met een regular waist

Het verschil tussen de Jeanius en de Kingston is dat de Jeanius een stuk wijder valt dan de Kingston.

Persoonlijke service met stijl

De kleding van Pepe Jeans koop je online bij de webshop voor herenkleding in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een kledingstuk. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire broeken en kledingitems van dit moment.

Cash Pepe Jeans online kopen

De cash broeken van Pepe Jeans koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste cash Pepe Jeans kleding koop je online met gemak en eenvoud (Pepe Jeans op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.