• % Luxe 3-PACK-DEAL voor €129,95
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
  •  
  •  
 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
-63
Schiesser Original Classics Onderbroek admiraal Schiesser Original Classics Heren Onderbroek admiraal
€ 6,95 € 18,95
Materiaal
-67
Schiesser 95/5 Onderbroek drie-pack wit Schiesser 95/5 Heren Onderbroek drie-pack wit
€ 9,95 € 29,95
Materiaal

Selected! Premium - Schiesser

De Selected! Premium collectie van Schiesser is een handgeselecteerde verzameling van de beste artikelen. Schiesser onderscheidt zich door gericht kwaliteit aan te bieden - hoogwaardige ondermode voor heren. Het Duitse merk is offline en online een succes en weet met de Selected! Premium de klanten te voorzien van de behoeftes. De zachte stof maakt het dragen van de collectie een genot voor iedere man.

Schiesser: opgericht in 1875

Schiesser is opgericht in 1875 door de Zwitser, Jacques Schiesser. Sinds 1875 is Schiesser nog altijd één van de meest vooraanstaande producenten van ondergoed en nachtkleding. Als allereerste pionier in de ondermode stond Schiesser aan de wieg van de uitvinding van het tricot. Dit vormt nog steeds de basis voor ondergoed en onderkleding. Kwaliteit speelt een centrale rol bij Schiesser. Dit komt op veel vlakken tot uiting; in het product zelf, in hoogwaardige materialen, in een voortreffelijke afwerking en vanzelfsprekend ook in de pasvorm.

Selected premium kopen online

Een merk van deze tijd

Schiesser is een modieus merk. En is sinds de oprichting trouw gebleven aan de standaarden van kwaliteit. Daarnaast zijn toekomstgerichte waarden toegevoegd. Producten van Schiesser hebben een onmiskenbare kwaliteit die de tijdgeest uitdragen en ongedwongenheid en welbehagen communiceren. Natuurlijke materialen en ontwerpen vormen de essentiële boodschap van de verfijnde collecties van Schiesser. U vindt hier een groot aanbod van Schiesser kleding.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van Schiesser koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemden en onderkleding.

schiesser online kopen

Selected! Premium Schiesser online kopen

Alle Schiesser shirts en ondermode is te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Schiesser shirts en kleding koop je je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.