• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Schwarze Rose

Seidensticker Schwarze Rose Overhemden

Seidensticker Schwarze Rose overhemden zijn gemaakt om kwaliteit en modern comfort te bieden. Met een shirt of blouse uit de Schwarze Rose collectie ervaar je een gevoel van stijl. Prachtige materialen die klasse uitstralen. ""Schwarze Rose"" heeft een slim fit en is dus getailleerd met een taille maat van 102 cm in boordmaat 40. Schwarze Rose kenmerkt zich door unieke en exclusieve details en een volledig non-iron (strijkvrij) finish. De verschillende collecties van Seidensticker zijn Splendesto (regular fit), Schwarze Rose (slim fit), Uno (regular fit), Uno Super-Slim (super slim fit). Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Schwarze Rose overhemden zijn met uiterste zorg gemaakt om mannen kwaliteit en comfort te kunnen bieden. De overhemden van Seidensticker zijn al tientallen jaren een waar begrip. Schwarze Rose is al jarenlang een trots collectie lid met een unieke eigen identiteit.

Schwarze Rose

Schwarze Rose eigenschappen: slim fit

De collectie Schwarze Rose heeft een slim fit pasvorm met een gemiddelde taille omvang van 102 centimeter (in geval van boordmaat 40). De Schwarze Rose slim fit heeft een licht getailleerd model (de borst is dus iets groter dan de taille). De overhemden zijn volledig non-iron (strijkvrij) en gemaakt van 100% katoen.

De collectie hemden bestaat uit shirts geschikt voor elke gelegenheid. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste "Seidensticker Schwarze Rose overhemden". Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van Schwarze Rose overhemden.

Schwarze Rose van Seidensticker

Schwarze Rose overhemden

Deze collectie kenmerkt zich door een moderne uitstraling die ook terugkomt in een slim fit. De overhemden zijn heel licht getailleerd en Rose overhemden ligt de nadruk op stijl en de hemden hebben een slim fit pasvorm (getailleerd). De collectie wordt bestempeld als exclusief. Ook de overhemden in deze collectie zijn volledig strijkvrij. De premium overhemden hebben een speciale zwarte roos, linksonder op het overhemd gedrukt.

Bestaan zwarte rozen?

In het verleden is door kwekers hard gewerkt aan "zwarte rozen" maar dit bleek een illusie. Het lijkt alsof de natuur zich verzet tegen zwarte bloemen - het trekt ook geen insecten en vogels aan. Wel bestaan er enkele zeer zeer donkerrode en donkerblauwe rozen. Een echte Schwarze Rose bestaat dus niet.

Oliver Gerd Seidensticker

Iedere liefhebber van overhemden en shirts herkent de collectie van de shirtmaker Oliver Gerd Seidensticker als kwaliteit. Eén van Europa 's grootste hemdenfabrikanten, met een collectie die men terug ziet in grote modesteden zoals Berlijn, New York, Rome en Hong Kong. Oliver Gerd Seidensticker heeft een passie voor zijn werk en dat herken je in de Schwarze Rose collectie.

Creativiteit en kwaliteit: Schwarze Rose

Creativiteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van de Schwarze Rose collectie. Met een shirt of blouse van Schwarze Rose ervaar je een gevoel van stijl. De prachtige en hoogwaardige materialen stralen een bepaalde klasse uit die de Seidensticker Schwarze Rose collectie recht aan doet.

Schwarze rose modern fit

Schwarze Rose overhemden worden op de markt gebracht door het merk Seidensticker een label dat in 1919 al is opgericht door Walter Seidensticker. Het merk werd later in de tijd door twee zoons van hem overgenomen. De 3e generatie maakte het tot het succesvolle merk dat het vandaag de dag is. Houd je van moderne overhemden met een licht getailleerde sfit die altijd goed te dragen is, dan is Schwarze Rose een goede keuze.

Het Duitse label heeft al veel bereikt in de laatste eeuw: de shirts van het merk zijn zo populair, dat deze in Duitsland door 1 op de 3 mannen worden gedragen - Schwarze Rose is een collectie. In de collectie van Schwarze Rose kun je speciale business overhemden vinden, maar natuurlijk ook trendy modellen voor in je vrije tijd. Seidensticker Schwarze Rose overhemden zijn niet meer weg te denken uit deze internationale collectie.