• % Luxe 3-PACK-DEAL voor €129,95
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Slater Basic Fit T-shirts

De Slater basic fit serie zijn gebaseerd op de T-shirt trend van de jaren 50. Men droeg de T-shirts het liefst met een ruime rechte pasvorm. Tegenwoordig wordt dit ook beschreven als een regular fit T-shirt. De basic fit t-shirts zitten extra comfortabel en hebben veel bewegingsruimte. De basic fit T-shirts zijn ideaal voor de man die behoefte heeft naar meer bewegingsruimte. De basic T-shirts zijn beschikbaar in basiskleuren; bruin, blauw, wit en zwart. Slater houdt rekening met de diversiteit van afmetingen. De T-shirts worden geleverd in maten S tot 4XL.

slater basic fit t-shirts kopen

Slater T-shirts: de geschiedenis

Het T-shirt (T shirt of Tee) is ouder dan men vaak denkt. Het eerste T-shirt zoals wij die kennen werd omstreeks 1913 door de Amerikaanse marine ontwikkeld. Dit was een ruim wit crew neck T-shirt van katoen, gedragen onder het uniform. Dit is ook het type T-shirt dat Slater in 1988 als eerste produceerde. Het T-shirt is na de invoering bij de marine een standaard deel van de uitrusting voor meerdere afdelingen binnen defensie geworden.

Het T-shirt was vooral populair omdat het licht en ademend was en daardoor zeer geschikt in warmere klimaten. Het T-shirt won pas echt populariteit als casual kledingstuk toen de film “a streetcar named desire” uitkwam. In deze film droeg Marlon Brando een basic Wit T-shirt als alledaags kledingstuk. In de loop van de jaren 60 zag men het T-shirt steeds vaker in het straatbeeld en begon men het ook te bedrukken, voor souvenirs, mode of om te protesteren. Zo is het moderne Graphic T-shirt (grafische T-shirt, bedrukte T-shirt) zoals wij die nu kennen ontstaan.

Verschillende pasvormen

De T-shirts van Slater worden in de volgende pasvormen geproduceerd:

  1. De basic fit is een ruimere rechte pasvorm zoals de originele T-shirts uit de jaren '50
  2. De body fit pasvorm is een nauwsluitend slim fit model
  3. De stretch pasvorm lijkt op de body fit maar door een klein beetje elastaan in de stof hebben deze T-shirts meer rek en bewegingsvrijheid

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De basic fit kleding van Slater koop je online bij de webshop voor overhemden en basics in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een basic fit T-shirt. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire T-shirts van dit moment. Slater basics voor de moderne man.

Slater online kopen

De basics van Slater koop je online bij de webshop voor mannen in Nederland en België. Een volledige collectie van alleen de beste producten voor mannen. De mooiste Slater basic fit T-shirts en Slater ondergoed koop je online met gemak en eenvoud (Slater op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.