• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Sloggi Mini

Het ondergoed van "Sloggi Mini" kenmerkt zich door een perfecte pasvorm en fijne kwaliteit. Het Mini ondergoed van "Sloggi" of sloggis (of soms zelfs sloggies) kom je overal tegen en is een absolute favoriet. De mini is een normale onderoek maar dan met een extra dunne band en zo weinig mogelijk stof. De mini's van Sloggie dragen fijn en je voelt bijna niet dat je een onderbroeg draagt.

De Sloggi's

Sloggi kent 5 soorten onderboeken, te weten Mini: normale onderbroek zeer dunne band: het is een korte slip, Midi: vergelijkbaar met de Mini maar dan met een iets hogere zijkant zodat er wat meer stof in zit (klassiek), Maxi: een langere slip op basis van het Mini en Midi model, Tanga's: een strakke slip die hoger op de heupen gedragen kan worden, en tenslotte boxershorts: deze bestaan met lange en korte pijpen. Zo is er voor iedere man wel iets te vinden.

  • Sloggi Mini slips: slip waarbij de zijkanten kort zijn - het model valt laag uit (korte slip)
  • Sloggi Midi slips: slip waarbij de zijkanten normaal zijn - Het model heeft een klassieke beenuitsnijding (normale slip)
  • Sloggi Maxi slips: slip waarbij de zijkanten tot in de taille vallen (lange slip)
  • Sloggi Tanga slips: is een slip waarbij de zijbanden of elastiek op de heupen of hoger gedragen worden (mannen string)
  • Sloggi Boxershorts: bestaan met lange en korte pijpen

Alle Sloggi soorten zoals Sloggi Mini

Modellen herenslips, zoals de Mini

Voor iedere gelegenheid vind je een bijpassend model herenslip van Sloggi. Je kunt kiezen uit allerlei modellen zoals de Mini, Mini of Maxi. De wat korter modellen heten Mini of Midi. De Mini modellen kun jet het beste vergelijken met een 'normale or traditionele' onderbroek. Je hebt dan niet teveel stof en het is een onderbroek (of onderbroekje). Als je een wat hogere tailleband zoekt dan kies je voor het maxi model: hier zit meer stof in. De tanga is het klante model en zit lekker straks en efficient rondom de billen. De shorts zijn verkgrijbaar met korte en lange pijpjes van Sloggi. Voor een strakke broek of 'hoge' korte broek kies je al snel voor een onderbroek met hogere (of kortere) pijpen. Voor een losse broek kun je een wat langere onderboroek kiezen.

Fan van Sloggi

Sloggi biedt voor alle heren een model. Ben je groot of klein. Houd je van strak of los. Houd je van een dunnen of een dikke stof. Sloggi heeft voor iedereen de jusite onderbroeken en ondergoed. Ben je op zoek naar hoge kwaliteit slips - dan denk je aan Sloggi. Dit merk biedt een zeer groot assortiment aan soorten en kleuren voor alle heren. Soms verschilt de stof of de stijl een beetje, maar de pasvorm is altijd goed. Ontdek de favoriete herenslips van Sloggi.

Sloggi Mini

Sloggi-herenslip: Sloggi Mini

De Mini herenslip van Sloggie kenmerkt zich door een fijne stof en fijne pasvorm. De ultieme onderbroek zoals we die kennen houd alles goed bij elkaar en sluit netjes aan. De band is niet te dik en de stof lekker zacht. Om deze reden is de Sloggi Mini een veelgezienen favoriet. Kies nu uit alle Sloggie Mini slips voor heren online. De grootste keuze Mini slips voor heren.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De MINI collectie van Sloggi koop je online bij de webshop voor overhemden, poloshirts, truien, hoodies, T-shirts en ondergoed in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in je MINI ondergoed van Sloggi. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire merken van dit moment

Sloggi MINI Online

Sloggi MINI ondergoed koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. Het mooiste Sloggi ondergoed koop je online met gemak en eenvoud (Sloggi MINI). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.