• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Tresanti

Tresanti

TRESANTI overhemden voor heren online. Het merk klinkt misschien niet Nederlands, maar dat is het wel. TRESANTI is gevestigd in Breda. De naam verwijst naar de Three Saints , oftewel de drie heiligen. TRESANTI is een merk met naam en staat voor kwalitatieve kleding voor de moderne, ondeugende man. Het merk ligt in talloze winkels in zowel binnen- als buitenland. Het is een internationaal bedrijf en in het bijzonder gespecialiseerd in modieuze heren shirts en andere herenkleding. Met een kledingstuk van ""TRESANTI"" voel je je goed en ga je stijlvol de deur uit. Gegarandeerd kwaliteit! Lees alles over het merk Tresanti. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

De shirts van TRESANTI

De overhemden van TRESANTI zijn lekker. De shirts worden gemaakt van 100% katoen of van katoen met lycra. De shirts van 100% katoen zijn gemaakt van natuurlijke eigenschappen en dit leidt tot een fijn shirt. De overhemden zijn leverbaar in vijf verschillende pasvormen:

  • Regular fit - overhemden en andere herenkleding met een rechte pasvorm. Voor de man die geniet van bewegingsruimte.
  • Tailored fit - overhemden en andere herenkleding met getailleerde pasvorm. Voor de man die een rechte pasvorm te wijd vindt.

TRESANTI onderscheidt zich van de rest door in te spelen op de West-Europese man. De West-Europese man is één van de langste mannen ter wereld. De shirts van TRESANTI zijn net wat langer gemaakt bij de mouwen en de body. Hierdoor zijn de shirts perfect voor de West-Europees. Een shirt van TRESANTI zal niet snel uit je broek gaan. 

mannenmode van tresanti online

De verschillende soorten designs

TRESANTI biedt exclusieve shirts aan volgens de laatste mode trends. Het merk komt twee keer per jaar met een nieuwe collectie, gebaseerd op de laatste modetrends. Daarnaast kun je kiezen voor overhemden in de basiskleuren, zoals wit, blauw, navy en zwart. Echter, kun je ook kiezen voor een prachtig gestreept-, geruit- of print overhemd. Bij TRESANTI kun je altijd terecht voor een mooi shirt, gemaakt volgens de laatste trends.

De afwerking van de shirts

Het merk biedt het totaal plaatje. Naast de vele dessins en kleuren, kun je kiezen voor de type afwerking. Je kunt kiezen uit shirts met de volgende afwerkingen:

  • Garment wash - overhemden die voorgekrompen en voorgewassen zijn. Deze overhemden zullen maximaal 1% krimpen
  • Strijkvrij - overhemden die behandeld zijn met een speciaal goedje. Dit leidt tot een strijkvrije stof. Het gewicht van het water zorgt ervoor dat het overhemd niet of nauwelijks gestreken hoeft te worden
  • Standaard - overhemden die gemaakt zijn, zoals iedereen ze kent. De overhemden zijn gemaakt van 100% katoen en easy iron (gemakkelijk strijkbaar)

De verschillende overhemd boorden die het merk aanbiedt

Tresanti biedt zijn overhemden aan met drie verschillende boorden. Op deze manier voorziet het merk de moderne en de klassieke man van een geschikte boord. De boorden die het merk aanbiedt, zijn: cutaway, een boord waarbij de boordpunten naar achteren zijn weggesneden. De boordpunten zijn letter weg (cut) gesneden. Button down, een boord waarbij de boordpunten zijn voorzien zijn van gaatjes, zodat de boord door middel van knopen op het overhemd vastzitten. Overhemden met een button down boord zullen de gehele dag mooi zitten. En de laatste boord die het merk voort, is widespread, een boord met widespread zijn de boordpunten horizontaal weggesneden. Een boord voor een moderne look. 

De andere producten van TRESANTI

Je kunt bij het merk terecht voor je hele garderobe. Naast overhemden en shirts kun je ook kiezen voor mooie poloshirts, strakke pantalons, stijlvolle dassen en andere producten en accessoires.

TRESANTI shirts: mooie overhemden voor iedere man

Waar komt de naam TRESANTI vandaan?

De naam TRESANTI verwijst zoals eerder genoemd naar de drie heiligen. Een verhaal over drie mannen die zondaars zijn, maar altijd trouw zijn gebleven aan zichzelf. In de 3e eeuw na Christus zijn de drie heiligen in een adellijke, christelijke familie geboren. Ze komen uit het kleine dorpje Vaste, wat in zuidoost Italië ligt. Volgens het verhaal zijn de broers destijds echte bad boys. Ze kenmerken zich aan de volgende eigenschappen: temperamentvol, ietwat ijdel en geboren verleiders. Uiteindelijk zijn de broers gearresteerd door Romeinse soldaten. De Romeinen nemen ze mee naar Rome. Hier zijn de broers vervolgens gemarteld. Ze werden gemarteld omdat de Romeinen ze van hun geloof af wilde brengen. Dit lukte de Romeinen niet. De broers bleven geloven in de Heidense goden. Dit leidde tot dat de broers op 10 mei 253 dood gemarteld zijn. Vervolgens hebben ze de kroon van het martelaarschap gekregen en zijn ze heilig verklaard (vandaar de drie heiligen). Sinds de 16de eeuw vieren Italianen over de hele wereld op 10 mei feest ter ere van de drie broers. Maar wat vieren de Italianen dan? Ze vieren dat de 3 broers de ultieme prijs hebben betaald om trouw te blijven aan hun eigen normen en waarden...

een overhemd van tresanti online kopen

Het verhaal achter het merk

Vrouwen vallen over het algemeen niet op de perfecte schoonzoon. TRESANTI zegt dat vrouwen niet vallen op een man die altijd beleefd, eerlijk en begrip vol is. Het zijn de kleine ondeugendheden die de man interessant maken, volgens de vrouw. De man blijft (vaak) zichzelf en dat maakt je huidige of toekomstige man onweerstaanbaar. TRESANTI is van mening dat elke man op zijn eigen manier een zondaar is. Hier is natuurlijk niets mis mee, sterker nog, het zijn juiste de kleine dingen die de man zo interessant maakt. Het merk moedigt alle mannen aan trouw te blijven aan hun aard. Elke man is een beetje ijdel, verleidend en temperamentvol. Volg je zelf en laat je door niemand vertellen hoe je het wel moet doen. Blijf jezelf trouw. Het merk TRESANTI heeft geen boodschap aan heilige boontjes. Dat is waarom er een stukje ‘zonde’ in elk kledingstuk zit. Voor de echte man die zijn kleine ondeugendheden omarmt. Hij weet zich te onderscheiden van de andere mannen, is uniek in zijn soort. Is de man die ondeugden kent, koestert en zelfs benadrukt. De man die wilt leven, risico durft te nemen en die niet altijd voor de veiligste keuze gaat. Ben je dit type man, dan is een shirt van het merk TRESANTI wat voor jou.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van TRESANTI koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. Wij willen dat jij je goed voelt in een overhemd. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

TRESANTI shirts online kopen

De shirts van TRESANTI koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste overhemden van TRESANTI en andere kleding van het merk koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

tresanti overhemden voor de moderne man alles online