• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Marina Shirts: kwaliteit voor een eerlijke prijs

Marina wordt geproduceerd op basis van de allerbeste stoffen en weverijen, waaronder bekende Italiaanse weverijen. Marina wordt geproduceerd in de allerbeste ateliers in Europa. Typische originele procedures en kennis van oudsher wordt ingezet om de kwaliteit van de Marina Collectie te garanderen. Marina wordt geproduceerd met echt liefde voor het vak in ateliers waar aandacht en kwaliteit centraal staat. De Tresanti Collectie Marina staat voor kwaliteit en vakmanschap. En dat voor een eerlijke prijs

Persoonlijke Service Online

De marina collectie bevat verschillende shirts, zoals overhemden poloshirts en T-shirts. Deze collectie Marina koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een overhemd of shirt. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

Koop Tresanti marina online

Tresanti Marina Online

De Marina Overhemden van Tresanti koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Tresanti Marina Shirts koop je  online met gemak en eenvoud (Tresanti Marina). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.