• King's Day % tot €50 korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Wat je nog wist over een No Excess polo

No Excess Poloshirts: lifestyle polo's voor iedere dag

No Excess Poloshirts Collectie

Het merk heeft een ruime collectie aan kleding met als uitblinker: het poloshirt. Je kunt bij het merk kiezen voor poloshirts met korte mouw en voor poloshirts met lange mouw. Een aantal poloshirts van No Excess hebben sportieve motieven die zeer chique ogen. De effen exemplaren hebben een piqué weving met contrasterende accenten die erg stijlvol zijn. Een man die behoefte heeft aan een stijlvolle toevoeging in zijn kledingkast, koopt een poloshirt van No Excess.

Premium shirts tegen marktconforme prijzen

Bij No Excess draait alles om herenmode. Je kunt er bijna voor je gehele herengarderobe terecht. Naast poloshirts maakt het merk overhemden en truien. En dat voor zeer schappelijke prijzen. No Excess herenmode zet in op zekerheid en valt in de juiste toon wanneer het om stijlvolle mannenmode. No Excess heeft wat de klant zoekt en de klant zal daadwerkelijk ook vinden wat hij zoekt. De poloshirts van het merk kenmerken zich aan de kwalitatief, hoogwaardige materialen, de Nederlandse precisie en de eersteklas afwerking. No Excess onderscheidt zich keer op keer op het gebied van mode. De No Excess klanten zijn loyale, vaste klanten. En de partners profiteren al sinds de oprichting van het merk van het unieke kwaliteitsbewustzijn.

Wevingen No Excess Polo’s

De polo’s van het merk komen voor in twee wevingen. Het zijn beide katoen wevingen, namelijk piqué en jersey. De meeste poloshirts van het merk worden gemaakt van een Piqué weving. Een Piqué weving heeft een grovere structuur dan de Jersey weving. Een bijkomend voordeel van de polo's met Piqué weving is dat door de grove structuur de dichtheid groter is, waardoor de polo beter ademt. Jersey heeft een meer geribbelde structuur qua afwerking en kan uit meerder materialen, motieven en kleuren bestaan.

Wanneer draag je een poloshirt van No Excess?

Het mag gezegd worden dat elk moment van het jaar een polo van No Excess een waardige aanwinst is. Wanneer je een formele gelegenheid hebt en het poloshirt is toegestaan, dan is een poloshirt van het merk hier geschikt voor. Heb je een casual gelegenheid? Ook dan is een poloshirt van No Excess een veel gedragen polo. Het zelf experimenteren met de exemplaren van No Excess is ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld:

  • Bij elke gelegenheid hoef je je niet druk te maken over de uitstraling van je outfit. De look van je outfit ziet er met een poloshirt van No Excess op Poloshop.com altijd verzorgd en bovendien sportief uit
  • Tijdens casual friday
  • Op een feestje
  • Langs het sportveld in het weekend