• Oktober aanbiedingen - 45% korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Beige

Beige Poloshirts

Bekijk hier alle beige poloshirts. Beige polo s zijn met talloze andere kledingstukken te combineren en zullen altijd goed staan. Ook is de beige polo ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar het strand in je beige poloshirt of tijdens het sporten! Kies alleen de beste beige poloshirts en beige polo s van de hoogste kwaliteit. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Beige Poloshirts

Bekijk hier alle beige poloshirts. Beige polo's zijn met talloze andere kledingstukken te combineren en zullen altijd goed staan. Ook is de beige polo ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar het strand in je beige poloshirt of tijdens het sporten! Kies alleen de beste beige poloshirts en beige polo's van de hoogste kwaliteit.

Een beige poloshirt is de perfecte start van iedere dag

Beige is een zachte, aardse kleur

Elke man heeft wel een beige poloshirt in zijn kast liggen. Beige is een zachte, aardse kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Beige geeft vaak een frisse maar ook rustige uitstraling. Met een beige poloshirt zit je nooit fout. Beige is voor een poloshirt een super populaire kleur!

Beige zakelijke poloshirts

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Tegenwoordig is dat bij de meeste bedrijven niet meer nodig en kan je ook een mooi beige poloshirt aantrekken. Let op! kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

Bij een advocatenkantoor is het vaak nog wel een pre om netjes in een overhemd aan te komen. Over het algemeen zijn donkerblauw, bruin, grijs of wit goede kleuren voor een poloshirt tijdens zakelijk gelegenheden. Een beige poloshirt kan ook wel tijdens je sollicitatie maar wordt vooral casual gedragen. Tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren poloshirts en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Een beige poloshirt met ondershirt?

Vaak zie je dat mensen T-shirts dragen onder een poloshirt. Een poloshirt is echter bedoeld om zonder T-shirt te dragen. Soms een ondershirt als het wat kouder is kan nog wel. Maar een beige poloshirt in de zomer is een stuk fijner zonder T-shirt.

Beige kleuren en namen

Beige wordt veel gebruikt bij het schilderen van wanden. In dit geval geldt dat vooral omdat beige een neutrale, rustige kleur is die de ogen minder vermoeit dan een witte muur. De huidskleur van blanken wordt vaak beschreven als beige of perzikkleurig. In veel talen zoals Nederlands en Engels is het woord beige een variant van het oorspronkelijk Franse woord. Ook bij panties komt de kleur regelmatig voor.

Beige poloshirt kopen? Kijk online!

Persoonlijke service voor mannen

De beste beige poloshirts koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je beige poloshirt.

De beste beige poloshirts eenvoudig online kopen

Alle poloshirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie poloshirts voor heren. De mooiste poloshirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit. Poloshirts in een beige uitvoering online.

ONZE TOPCATEGORIEN