• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Roze

Roze Poloshirts

Bekijk hier alle roze poloshirts. Roze polo s zijn met talloze andere kledingstukken te combineren en zullen altijd goed staan. Ook is de roze polo ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar het strand in je roze poloshirt of tijdens het sporten! Kies alleen de beste roze poloshirts en roze polo s van de hoogste kwaliteit. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Roze is een opvallende, mooie kleur

Elke man heeft wel een roze poloshirt in zijn kast liggen. Roze is een mooie, opvallende kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Roze geeft vaak een frisse maar ook zomerse uitstraling. Met een roze poloshirt zit je nooit fout. Roze is voor een poloshirt een super populaire kleur!

Een roze poloshirt is de perfecte start van iedere dag

Roze zakelijke poloshirts

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Tegenwoordig is dat bij de meeste bedrijven niet meer nodig en kan je ook een mooi roze poloshirt aantrekken. Let op! kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

Bij een advocatenkantoor is het vaak nog wel een pre om netjes in een overhemd aan te komen. Over het algemeen zijn donkerblauw, bruin, grijs of wit goede kleuren voor een poloshirt tijdens zakelijk gelegenheden. Een roze poloshirt kan ook wel tijdens je sollicitatie maar wordt vooral casual gedragen. Tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren poloshirts en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Een roze poloshirt met ondershirt?

Vaak zie je dat mensen T-shirts dragen onder een poloshirt. Een poloshirt is echter bedoeld om zonder T-shirt te dragen. Soms een ondershirt als het wat kouder is kan nog wel. Maar een roze poloshirt in de zomer is een stuk fijner zonder T-shirt.

Roze kleuren en namen

Roze wordt vaak gebruikt bij de geboorte van een meisje. Speelgoed van jonge meisjes is vaak roze of in roze verpakt. Roze werd vroeger meer voor jongens gebruikt omdat het dichter bij rood lag. Voor meisjes werd toen juist meer blauw gebruikt die als vrouwelijker werd beschouwd. Ook wordt roze gebruikt als symbool voor homoseksualiteit in de vorm van een roze driehoek. Enkele uitdrukkingen met roze zijn: 'op een roze wolk leven' en 'door een roze bril kijken'.

Roze poloshirt kopen? Kijk online!

Persoonlijke service voor mannen

De beste roze poloshirts koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je roze poloshirt.