• Summertime! Shirts, Polo's en T-shirts
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Effen

Effen T-shirts

Effen T-shirts, of wel uni gekleurde T-shirts. Op deze pagina vind je alle effen shirts van de beste merken. Effen in alle verschillende kleuren. Kleuren zoals effen wit, blauw, rood, zwart, navy en groen. Een effen T-shirt is geschikt voor casual en zakelijke gelegenheden. Vind het beste effen T-shirt online voor jezelf. Bekijk hier direct alle effen shirts. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Effen T-shirts

Effen T-shirts, of wel uni gekleurde T-shirts. Op deze pagina vind je alle effen shirts van de beste merken. Effen in alle verschillende kleuren. Kleuren zoals effen wit, blauw, rood, zwart, navy en groen. Een effen T-shirt is geschikt voor casual en zakelijke gelegenheden. Vind het beste effen T-shirt online voor jezelf. Bekijk hier direct alle effen shirts.

Effen T-shirt voor heren

Het effen T-shirt voor heren is een echte klassieker. Naast het ruitje of streepje, is een effen T-shirt geschikt voor iedere casual en zakelijke gelegenheid. Tijdloos en altijd in de mode. Effen T-shirts komen in alle maten en soorten, en ieder merk heeft wel fijne effen T-shirts. De uni gekleurde shirts zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Wit en blauw zijn populair. Maar kleuren als roze, zwart en navy zijn ook veelvoorkomend. Populaire merken zijn Alan Red en Slater.

Het effen T-shirt voor heren is een echte klassieker.

Wat is effen/uni

Uni is een andere benaming voor effen. Een uni kleur geeft ook wel aan dat een hemd uit één kleur bestaat. De populairste effen kleur is wit. Wit effen T-shirts zijn veel voorkomend. Een tweede populaire is blauw. De blauwe uni kleuren shirts zijn erg populair om zowel zakelijk als casual te dragen. Boven een spijkerbroek of onder een mooi overhemd. Zwart effen is ook erg populair. Liefhebbers van zwart kunnen bij veel merken de mooiste effen shirst shoppen.

Manier van kleuren: yarn dyed of piece dyed

Twee verschillende manier bestaan om effen shirts te kleuren. Yarn dyed en piece dyed. Yarn betekent letterlijk: per draad. Piece betekent letterlijk: per doek. De per draad gekleurde shirts worden draad voor draad gekleurd, en daarna geweven tot een specifieke weving. Bij de piece dyed wordt er eerst geweven en wordt daarna het gehele doek gekleurd. Zo ontstaan mooie uni kleuren.

Effen T-shirts online kopen?

Wat betekent effen

Effen wordt veelal als bijvoegelijk naamwoord gebruikt. Het betekent ook wel vlak of glad. Een vlakke of gladde T-shirt. Een andere benaming is het zonder kleurschakering of kleurschakeling. Dit betekent dat er maar één kleur in het shirt gebruikt wordt. Daarnaast is een veelgebruikte uitdraging: het ver-effenen van iets. Veelal gebruikt in het vereffenen van schulden of het goedmaken van een relatie. Letterlijk het gladmaken van iets. Effen wordt ook vaak in één adem genoemd met neutraliteit.

Verschillende pasvormen met effen dessin

Een effendessin is verkrijgbaar in meerdere pasvormen. Van sterk getailleerd tot niet getailleerd. Dit wordt ook wel slim fit, body fit en regular fit genoemd. Zo is er voor iedere man een passend T-shirt te verkrijgen. En twijfels over de pasvorm? Vraag dan één van onze shirtadviseurs voor persoonlijk maat advies. Zo vind je altijd een geschikt shirt met streepdessin.

Alle soorten T-shirt met effen of uni kleuren

Verschillende merken verkopen effen. In iedere collectie zijn de mooiste shirts hiervan terug te vinden. Merken als Alan Red, Slater, Garage en ShirtsofCotton De meeste merken hebben een uitgebreide collectie van effen shirts in alle kleuren. Zo vind je altijd van uw favoriete merk een mooi effen T-shirt.

Effen T-shirt online kopen

Een effen T-shirt online kopen doe je eenvoudig bij overhemden.com. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Vraag één van onze shirtadviseurs welk type effen-T-shirt het meest geschikt is voor jou. Zo vinden we in iedere prijsklasse een geschikt hemd.