• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Werkoverhemden die passen bij het dagelijks werk

Elk beroep is anders en brengt verschillende, individuele eisen met zich mee:
De werkoverhemden die op Overhemden.com staan, helpen je om moeiteloos het hoofd te bieden aan de eisen van een stressvolle en lange werkdag - of je garderobe nu bestaat uit piloten overhemden, brandweer overhemden of dokters overhemden- wij hebben het juiste werkoverhemd voor bijna elk beroep. Een bijkomende service, is dat wij het bedrijfslogo op de nieuwe overhemden kunnen borduren vanaf een hoeveelheid van slechts 10 stuks.

Meer informatie over overhemden voor het werk met een bedrijfslogo

Comfortabel en stijlvol de hele werkdag door met onze pilot hemden

Het pilot overhemd is het boegbeeld van elke piloot. Het moet gemakkelijk zijn in onderhoud, comfortabel en stijlvol tegelijk zijn. Vooral piloten van grote luchtvaartmaatschappijen die elke dag heen en weer vliegen tussen verschillende landen hebben op stressvolle werkdagen verschillende overhemden nodig. Je moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de overhemden. Onze onderhoudsvriendelijke pilot overhemden van OLYMP combineren al deze eigenschappen en zijn de perfecte begeleiders voor elke vlucht. Bijna alle piloten van Lufthansa lopen met een piloot overhemd van Olymp. Dankzij de bijzonder gemakkelijk te strijken stoffen kunnen de piloten overhemden onmiddellijk na het drogen worden aangetrokken zonder dat ze moeten worden gestreken. De overhemden zijn strijkvrij! Bovendien bieden onze pilotenhemden extra steun en comfort bij elke beweging, dankzij de knoopjes met vier gaten en de zachte kraag. Daarnaast kunnen wij ook je shirts voor het dagelijkse werk met individuele logo's van vliegscholen of luchtvaartmaatschappijen borduren.

Het ultieme brandweer overhemd voor jou en je collega's

Naast de dienstpet/diensthelm, de jas en de laarzen, is het brandweeroverhemd het representatieve element van de brandweer. Veiligheid is hier de hoogste prioriteit. De dienstkleding van een brandweerman moet aan moderne eisen voldoen en het hoogste draagcomfort en de grootste bewegingsvrijheid bij het dagelijkse werk garanderen. De OLYMP brandweer hemden voldoen aan de eisen van de dienstkleding voorschriften en bieden dankzij de extreem duurzame en huidvriendelijke weefsels niet alleen een betrouwbare bescherming, maar zorgen ook voor een aangenaam draagcomfort. Onze OLYMP brandweerhemden zijn gemaakt van 84% katoen en 16% polyester en laten je het hoofd koel houden in elke gevaarlijke situatie. Wil je jouw eigen uniform ontwerpen? Wij kunnen brandweer shirts borduren met jouw initialen of clubnaam.

Altijd een hit - het witte schiethemd

Geweerclubs hebben een lange traditie. Net als de kleding. Witte hemden maken al lang deel uit van de inventaris van een echte scherpschutter. Onze overhemden van ETERNA en OLYMP zijn er in veel verschillende pasvormen en met verschillende kraagvormen. Met de ETERNA slim fit overhemden in de kleur wit scoort je zeker een hit. De overhemden uit de non-iron collectie bieden je een compromisloze kwaliteit aan de beste prijs. Overhemden van ETERNA zijn duurzaam geproduceerd en gecertificeerd volgens de hoogste normen. Wanneer je nog op zoek bent naar een bijpassende stropdas, neem dan een kijkje in onze grote stropdassen afdeling. Kleine tip: Wanneer eje jouw schutterskleding een kleine verrassing wil  geven, waarom laat je jouw clubshirts dan niet borduren door ons ervaren team?