• % Luxe 3-PACK-DEAL voor €129,95
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
zijden heren overhemden online

Zijden overhemden voor heren

Tegenwoordig is een zijden overhemd voor heren niet alleen geschikt voor feestelijke gelegenheden. Een zijden overhemd kan ook in het dagelijks leven een koele, elegante look oproepen. Kenmerkend voor het zijden herenoverhemd is de unieke glans, die je een bijzondere uitstraling geeft. Zijde is een fijne stof die wordt verkregen uit de webben van de Chinese zijdespinrups. Dit maakt het zijden overhemd tot een bijzondere luxe voor alle mannen die zichzelf willen verwennen. Bovendien zijn zijden hemden meestal zeer licht en ademend, waardoor ze een populaire keuze zijn voor warme zomerdagen. Of je nu een nieuwe outfit nodig heeft voor het familiefeest of voor een elegante business look - met een zijden overhemd voor heren demonstreer je vakkundig jouw smaak. | Meer informatie

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Beste kwaliteit door hoogwaardige afwerking

Zijden overhemden worden volgens een bijzonder hoge standaard verwerkt. De reden voor de hoge kwaliteit is dat zijde een hoogwaardig materiaal is. De edele stof ligt licht op het lichaam en is zeer comfortabel om te dragen. Daarom wordt het zijden heren overhemd vaak in de zomer gedragen.

Dankzij de uitstekende kwaliteit en de buitengewone glans is het zijden overhemd een onmisbaar kledingstuk dat in de garderobe van elke man thuishoort. Kies uw nieuwe zijden heren overhemden bij Overhemden.com, waarmee u gegarandeerd alle ogen zult trekken.

Hoe moet je een zijden overhemd wassen?

Voor het wassen van zijden herenhemden zijn er een paar belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden:

1. Handwas: het is het beste om zijden shirts met de hand te wassen. Gebruik lauw water en een mild vloeibaar wasmiddel. Wrijf niet over het shirt, maar knijp er zachtjes in.
2. Machinewas: wanneer je zijde heren shirts in de machine wil wassen, zorg er dan voor dat deze op "Zijde" of "Zacht" staat ingesteld (maximaal op 30 graden). Gebruik ook een mild wasmiddel en vermijd de droger. Controleer echter altijd vooraf het etiket om te zien of wassen in de wasmachine is toegestaan.
3. Drogen van het zijden hemd: hang het zijden hemd te drogen, maar vermijd direct zonlicht, want dat kan de kleuren doen vervagen. Trek het hemd ook niet in vorm, maar laat het aan de lucht drogen.

Het is belangrijk zijden overhemden zorgvuldig te behandelen en niet te vaak te wassen om de kwaliteit van het zijden te behouden.