• % Luxe 3-PACK-DEAL voor €129,95
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Beste kwaliteit door hoogwaardige afwerking

Zijden overhemden worden volgens een bijzonder hoge standaard verwerkt. De reden voor de hoge kwaliteit is dat zijde een hoogwaardig materiaal is. De edele stof ligt licht op het lichaam en is zeer comfortabel om te dragen. Daarom wordt het zijden heren overhemd vaak in de zomer gedragen.

Dankzij de uitstekende kwaliteit en de buitengewone glans is het zijden overhemd een onmisbaar kledingstuk dat in de garderobe van elke man thuishoort. Kies uw nieuwe zijden heren overhemden bij Overhemden.com, waarmee u gegarandeerd alle ogen zult trekken.

Hoe moet je een zijden overhemd wassen?

Voor het wassen van zijden herenhemden zijn er een paar belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden:

1. Handwas: het is het beste om zijden shirts met de hand te wassen. Gebruik lauw water en een mild vloeibaar wasmiddel. Wrijf niet over het shirt, maar knijp er zachtjes in.
2. Machinewas: wanneer je zijde heren shirts in de machine wil wassen, zorg er dan voor dat deze op "Zijde" of "Zacht" staat ingesteld (maximaal op 30 graden). Gebruik ook een mild wasmiddel en vermijd de droger. Controleer echter altijd vooraf het etiket om te zien of wassen in de wasmachine is toegestaan.
3. Drogen van het zijden hemd: hang het zijden hemd te drogen, maar vermijd direct zonlicht, want dat kan de kleuren doen vervagen. Trek het hemd ook niet in vorm, maar laat het aan de lucht drogen.

Het is belangrijk zijden overhemden zorgvuldig te behandelen en niet te vaak te wassen om de kwaliteit van het zijden te behouden.