• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Actie- en vouchervoorwaarden

§ 1 Algemene informatie over promotionele vouchers en de inwisseling ervan

(1) Promotionele vouchers zijn waardebonnen die niet kunnen worden gekocht, maar die wij uitgeven in het kader van promotiecampagnes met een specifieke geldigheidsduur. De actievouchers zijn dus pure reclamemaatregelen.

(2) Vouchers zijn alleen inwisselbaar tijdens de aangegeven periode en slechts eenmaal bruikbaar als onderdeel van een bestelproces. Afzonderlijke merken of kleurvarianten kunnen van de voucher acties worden uitgesloten. Vouchers kunnen niet worden gebruikt voor de aankoop van cadeaubonnen. Let op: vouchers kunnen gebonden zijn aan een minimum bestelwaarde.

(3) De waarde van de producten en goederen moet tenminste gelijk zijn aan het bedrag van de waardebon of voucherbon. Een verschil tot een hogere waarde van producten kan worden gecompenseerd met de aangeboden betalingsmogelijkheden. De waarde van een voucher wordt niet in geld uitbetaald en brengt geen rente op. De voucher wordt niet terugbetaald als de goederen geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

(4) Vouchers kunnen alleen worden ingewisseld voor het afronden van de bestelprocedure. Nadien bijschrijven is niet mogelijk. De voucher kan niet aan derden worden overgedragen. Verschillende promotionele vouchers kunnen niet met elkaar worden gecombineerd, tenzij wij anders zijn overeengekomen.

(5) Indien u bij uw aankoop gebruik heeft gemaakt van een promotionele waardebon, behouden wij ons het recht voor u de oorspronkelijke prijs van de producten die u houdt in rekening te brengen indien - als gevolg van uw annulering of retour - de totale waarde van de bestelling daalt tot onder de bestelwaarde die vereist is om de promotionele waardebon geldig te laten zijn (minimum bestelwaarde) of tot onder de waarde van de promotionele waardebon.

§2 Kortingsactie "Drie-pack voor €129,95"

(1) De drie-pack-promotieprijs is van toepassing op alle artikelen in de desbetreffende categorie. Andere kleuren of modellen kunnen van de promotie worden uitgesloten.

(2) Indien in geval van terugzending (retour) of omruiling de bestelling minder dan drie promotieartikelen bedraagt, kan de promotieprijs van €129,95 niet meer worden toegekend. Om de promotieprijs van €129,95 ook na omruiling te krijgen, kijk dan naar alternatieven uit onze drie-pack-categorie.

(3) De promotie is alleen geldig tijdens de aangegeven periode en zolang er artikelen in de categorie "drie-pack" te vinden zijn. Alleen zolang de voorraad strekt.