• % Luxe 3-PACK-DEAL voor €129,95
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Wijzigingsservice

Bij Overhemden.com bieden wij meer dan 15.000 overhemden van vele premium merken met verschillende collecties en in alle pasvormen. Op deze manier kan (bijna) elk type man een geschikt heren overhemd vinden. Voor de man die toch niet het geschikte overhemd kan vinden uit alle overhemd. Te lang of te wijd of te groot, bieden wij bij overhemden.com een professionele verstel service, wijzigingsservice of verbouwingsservice aan dooreen verbouwspecialist met vele jaren ervaring. Ons doel is om iedere klant in staat te stellen een redelijk geprijsd collectie overhemd te dragen. Daarom bieden wij ook onze professionele wijzigingsservice aan tegen zeer eerlijke prijzen.

Hoe kan ik een standaard collectie overhemd van OLYMP, ETERNA, Seidensticker of Marvelis laten aanpassen bij een online aankoop?

Heb je problemen met de standaardmaten van de fabrikanten en wil je een goedkoop en snel alternatief voor een maatshirt? Dan is Overhemden.com de juiste plaats voor je. Wij bieden een professionele verstelservice aan voor alle overhemden. Of je nu de mouwen van een OLYMP Level Five Body Fit overhemd wilt inkorten, de romplengte van een Seidensticker Modern Fit overhemd wilt inkorten of de taille van een ETERNA Slim Fit overhemd wilt laten innaaien - de ombouwservice van Overhemden.com maakt het mogelijk.

Selecteer het overhemd dat je wilt - ongeacht merk en pasvorm - in onze winkel en boek je wijzigingsservice direct op de productdetailpagina.

Klik hier om direct naar de hemdencollecties te gaan:

OLYMP No Six Super Slim  |  OLYMP Level Five Body Fit  |  OLYMP Luxor Modern Fit  |  OLYMP Tendenz Regular Fit  |  OLYMP Luxor Comfort Fit  |  ETERNA Super Slim  |  ETERNA Slim Fit  |  ETERNA Modern Fit  |  ETERNA Comfort Fit  |  Seidensticker Overhemden  |  Marvelis Overhemden  |  ETON Overhemden  |  Van Laack Overhemden  |  Casa Moda Overhemden  |  Venti Overhemden  |  Pure Overhemden. Wij bieden de volgende wijzigingen aan jou:

Verbouwingsdienst opties

1. Mouwlengte inkorten - wij korten het shirt in tot de gewenste mouwlengte (tussen de 1 en 10 centimeter) 

2. Naai in taille maat - wil je je shirt wat strakker (tussen de 2 en 12 centimeter verminderen) Geen probleem - voeg "taille innaaien" toe en vertel ons met hoeveel cm je de taille wilt laten versmallen. Wij bieden geen verbreding van de taille aan (bv. door het inbrengen van stoffen stroken). Dit is niet mogelijk.

3. Verkort de romplengte - als het shirt te lang voor u is, kun je het shirt 2.5 tot wel 15 centimeter inkorten. Selecteer de gewenste optie aan en wij zullende de lengte inkorten onder.

Hoe kan ik de wijzigings dienst activeren of gebruiken als ik online koop?

1. Je kiest het gewenste shirt in onze winkel en selecteert de benodigde maat
2. Op de detailpagina van het product vind je de aanpas service onder de maatselectie. Selecteer daar de gewenste veranderingen en plaats het shirt dan in het winkelmandje.
3. Wijzigingen nemen ca. 2-3 werkdagen extra in beslag.

Waar kan ik een shirt strakker laten naaien?

Ben je op zoek naar een online winkel waar je jouw overhemd kunt kopen en het tegelijkertijd strakker kunt laten maken? Dan is Overhemden.com de juiste plaats voor jou! Kies een overhemd of blouse in de winkel en kies voor het innaaien van de taille of het verkorten van de romp naar de gewenste maat op de detailpagina van het product.

Waar kan ik een overhemd laten inkorten?

Zijn standaard overhemden te lang voor je en ben je er klaar mee dat je constant bezig bent om het overhemd netjes in de broek te stoppen/proppen? Koop dan je nieuwe heren overhemd bij Ovehremden.com. Hier kun je met de wijzigingsservice elk overhemd op de gewenste lengte laten inkorten. Voeg de aanpassings service toe aan de detailpagina van het overhemd en je ontvangt het perfect passende overhemd al na twee extra werkdagen.

Waar kan ik een overhemd kopen en de mouwen laten inkorten?

Is de mouwlengte van standaard overhemden te lang? Maar wil je toch een collectie shirts van bijvoorbeeld OLYMP, ETERNA, Seidensticker of een andere premium merk? Dan ben je bij Overhemden.com aan het juiste adres. Want in onze online overhemden winkel kun je voor elk overhemd de mouwen op de gewenste maat laten inkorten. Selecteer het herenoverhemd in de winkel en voeg de verkorting van de armlengte toe op de detailpagina.

Is de wijzigingsservice ook beschikbaar voor speciale overhemden, zoals overhemden met korte mouwen, traditionele overhemden en piloten overhemden?

Bij Overhemden.com kun je voor elk heren overhemden en damesblouses kiezen voor de wijzigingsservice. Of je nu jouw herenhemd met korte mouwen, de taille wilt laten innaaien, de mouwen van het pilotenoverhemd of galahemd wilt laten inkorten of de romplengte van jouw damesblouse wilt laten inkorten - wij leveren het gewenste hemd met de geboekte wijziging in perfecte kwaliteit.   

Herroepingsrecht voor shirts met wijzigingsservice

Op maat gemaakte artikelen, alsmede artikelen die speciaal voor u zijn veranderd (veranderingen en borduursels) of vervaardigd, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. U kunt deze artikelen niet ruilen of retourneren!